Aparat za kavo, ki mu ni para


Se radi prepuščate užitkom sveže pripravljene kave v samo nekaj trenutkih? Potem je za vas primeren aparat za kavo s kapsulami, ki vam omogoča vrhunsko, enostavno in hitro pripravo priljubljenega napitka tudi takrat, ko se vam najbolj mudi. Med opravljanjem potrebnih opravil bo aparat poskrbel, da vas bo po končanem delu pričakovala dišeča kava, za katero je vreden vsak trenutek.

Aparat za kavo vam bo torej ponudil razvajanje tudi takrat, ko boste imeli res težek dan. Najboljša mešanica kave izdelana, kot bi jo pripravili v najboljši kavarni, tako postane zaradi nastavitev in izbranega postopka kar najljubša dnevna navada.

Aparat za kavo

Vrhunski aparat za kavo, primeren za pisarno in dom

Ljubitelji dobrih in sveže pripravljenih kavic ste tisti, ki veste, da je tako doma kot v pisarni dobro imeti kakovosten aparat za kavo, ki popestri še tako turoben dan, z enim samim srkom izbrane kavne mešanice. Možnost izbire različnih oblik, velikosti in barv, bo še dodatno privlačila uporabo ter privabila še druge radovedne poglede.

Postopki, ki jih določen aparat ponuja, se razlikujejo glede na izbiro kavne mešanice, ki jo vstavite v aparat, in vam tako pričarajo le najboljši okus in aromo.

Kako izbrati pravi aparat za kavo?

Ker je na trgu že veliko vrst le-teh, s katerimi že mnogi uporabniki uživajo vsak trenutek, je čas, da tudi vi izberete primernega zase. Na voljo imate številne, ki se razlikujejo glede na:

 • velikost (mini, srednji in veliki),
 • namenu (kuhanje za eno osebo ali več oseb na enkrat),
 • vrsto kave (črna, z mlekom, z načinom za penjenje in podobno).

Aparat za kavo izbirajte glede na to, kaj potrebujete. Če ste v gospodinjstvu na primer sami, nima smisla, da si kupite velik avtomat. V tem primeru si boste vzeli mini dizajn, ki je ravno dovolj velik za pripravo 1-2 kavic na enkrat. Če ste družina, se vam zagotovo izplača vzeti večjega, ki vsebuje tudi večji rezervoar za vodo, tako da lahko enostavno menjate le kapsule z izbrano kavo in že uživate.

Za pisarno pa vam svetujemo, da izberete glede na to, koliko prostora imate, saj zagotovo ne boste kupovali velikega gostilniškega aparata, ki zavzame skoraj cel pult, kajne?

6 vrst za popoln užitek med delom ali doma

Kot smo omenili že zgoraj, obstaja več vrst, ki ponujajo točno toliko, kolikor potrebujete. Predstavili vam bomo nekaj vrst, ki so zelo povpraševane in ponujajo točno to, kar bi si želeli:

 1. Mini
  ponuja enostavno uporabo, minimalističen stil ter izredno kakovost, ki jo vsakič pokaže s popolno skodelico kave. S primerno 0,6 L posodo za vodo, omogoča zadostno količino za 2x kavo. Nastavitve za kratko oz. Espresso s 40 ml ali dolgo oz. Lungo kavo 110 ml.
 2. Pixie
  primeren aparat za kavo, ki združuje napredne in inovativne funkcije, se ponaša z 0,8 L posodo za vodo, hitrim segrevanjem, ergonomičnostjo in dodanim podstavkom za kapljanje. Možnost dolžine kave prav tako za Espresso in Lungo.
 3. Citiz
  Je nadgradnja Pixie, kjer vam omogoča litrski rezervoar za vodo, podstavek za kapljanje, dva gumba z avtomatskim izklopom za kratko ter dolgo kavo. Aparat vam bo skuhal kavo odličnega okusa, vrhunske arome ter mehko, gosto in lepo peno.
 4. Essenza Plus
  Večji in kakovosten aparat za kavo, ki vam omogoča, da si pripravite priljubljene napitke, kot so: dolga ali kratka kava, americano, čaj ter tudi možnost tople vode. Dodan ima sistem, ki vas glasno opozori, kadar se nabere vodni kamen. Majhen plus za velik užitek.
 5. Citiz & Milk
  je retro varianta, ki bo zadovoljila vse ljubitelje kavic z mlekom ali peno, saj ima ta inovacija vse to. Enostaven pritisk na gumb vam omogoča pripravo kratke ali dolge kave z dodatkom mleka ali mehke in kompaktne pene kot v baru.
 6. Lattisima One
  Profesionalen aparat za kavo, ki vam bo ustvaril kratek ali dolg kapučino ali belo kavo. Opremljen z dodatno posodo za sveže mleko, bo vaše občutke peljal še dlje, saj ta inovativni sistem kar sam naredi peno iz mleka in vam jo dolije v skodelico.

Seveda ima vsak zase svoje posebnosti, dodatke ter svoj, edinstveni videz, ki ga lahko izberete tudi po svojem stilu kuhinje ali pisarne. Vsak ima možnost samodejnega izklopa po 9 minutah, posodo za kapljanje, ki jo enostavno odstranite, ter vidne gumbe, za zagon in pripravo napitka.

Aparati imajo možnost enostavnega čiščenja, saj se lahko posode operejo kar v pomivalnem stroju. Izdelani iz kakovostnih materialov, bodo z vami še dolga leta. Če ste v dvomih, ali izbrati aparat za kavo ali ne, vam priporočamo, da ga preizkusite, saj vam zagotovo ne bo žal!

Recent Posts