Bluetooth zvočnik Sony za brezskrbno poslušanje glasbe


Poslušanje glasbe je za marsikoga način, da se sprosti, spet drugi pa najbolj uživajo, ko se ob glasbi znorijo. In največji užitek je poslušanje glasbe naglas. To vam lahko omogoči Bluetooth zvočnik Sony, saj z možnostjo brezžičnega delovanja omogoča, da glasbo poslušamo kjerkoli. Z brezžičnimi zvočniki lahko glasbo odnesemo v vsak kotiček, tudi kjer ni električne povezave in v miru poslušamo tisto glasbo, ob kateri se počutimo najboljše. Različni zvočniki znamke Sony imajo različne lastnosti in prednosti. V nadaljevanju si preberite, kakšen zvočnik Sony bi bil najbolj primeren za in vaše potrebe.

Bluetooth zvočnik Sony

Brezžični Sony zvočniki

Zvočniki znamke Sony spadajo med kvalitetne in popularne zvočnike, ki so primerni za različne  uporabnike z različnimi željami. Znamka Sony je že dolgo na samem vrhu, kar se tiče elektronike in zvočniki niso izjema. Večina novejših zvočnikov Sony je brezžičnih. To pomeni, da se polnijo s pomočjo kabla, kot pri mobitelu ali slušalkah. Nato pa, odvisno od zmogljivosti zvočnika in njegove baterije, predvajajo glasbo določeno število ur. Boljša kot je baterija, dalj časa zvočnik predvaja glasbo. Za predvajanje ne potrebujejo nobene povezave z elektriko, zato jih lahko uporabljate popolnoma povsod.

Zakaj se Sony zvočniki imenujejo Bluetooth zvočniki?

Vsaka vrsta Sony zvočnika se imenuje tudi Bluetooth zvočnik Sony. Razlog za to je dejstvo, da se morate preko povezave Bluetooth povezati s svojim mobilnim telefonom ali pa računalnikom. Ko z mobilnim telefonom ali računalnikom predvajate glasbo, se bo zaradi Bluetooth povezave glasba predvajala po zvočniku.

Bluetooth zvočnik Sony se poleg predvajanja glasbe lahko uporablja tudi pri predvajanju filmov in tako ustvarite občutek kina. Pri nekaterih zvočnikih Sony lahko tudi prostoročno telefonirate ali pa pripravite karaoke zabavo.

Najbolj popularni brezžični zvočniki Sony

Najmanjši Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB13

Najmanjši izmed vseh zvočnikov Sony je prav SRS-XB13. Zaradi svoje kompaktne izdelave ga lahko vzamete s seboj povsod. Na zvočniku je priročen pašček, ki omogoča, da lahko zvočnik preprosto obesite na nahrbtnik med hojo ali na senčnik med sončenjem. Vedno pa si ga lahko nadenete kar na zapestje, da vas bo konstantno spremljal.

Kljub svoji majhni obliki, je Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB13 zelo močan zvočnik, ki zvok razprši in ustvari mogočen prostorski zvok. S tem zvočnikom je mogoče tudi prosto telefonirati, če se v trenutku ne morete javiti na telefon. Z enim polnjenjem zdrži tudi do 16 ur, zaradi svoje izdelave pa je odporen na vodo in prah.

Osnovni Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB23

Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB23 je najbolj osnovna verzija brezžičnega zvočnika. Čeprav ni tako majhen kot Sony SRS-XB13, je vseeno izjemno kompakten zvočnik, ki je primeren za prenašanje na potovanja, kampiranje in za sproščanje na prostem. Njegova elegantna oblika omogoča, da ga lahko postavite kamorkoli. Ravno dovolj je ozek, da ga postavite v držalo za skodelice na stolu za kampiranje. Zvočnik je opremljen še s priročnim trakom, tako da lahko po želji tudi obesite na primernem mestu. Po želji lahko več zvočnikov SRS-XB23 povežete in skupaj uživate v sinhronizirani glasbi. Eno polnjenje baterije omogoča tudi do 12 ur neprenehnega poslušanja glasbe.

Največja prednost Bluetooth zvočnika SRS-XB23 je višja kakovost zvoka in večja moč. Zaradi tega je zvok bogatejši, za poslušalce pa je poslušanje glasbe še večji užitek. Zvočnik je tudi izjemno vzdržljiv. Poleg odpornosti na prah in vodo, je odporen tudi proti udarcem, praskam in sunkom. Po mnogih preizkušnjah bo zvočnik delal tudi, če pade iz višine. Zvočnik SRS-XB23 je tako res nepogrešljiv del opreme za v gozd, na plažo ali bazen.

Prenosen Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB33

Najboljši zvočnik za zabave ob morju ali bazeni je ravno prenosen Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB33. Ne samo, da je popolnoma odporen proti sladki in slani vodi, lahko ga celo operete. Prav tako je popolnoma odporen na prah in zato lahko brez problema obiščete peščene plaže in kraje, kjer je prašna okolica. Zvočnik SRS-XB33 je prav tako izjemno vzdržljiv in odporen proti padcem in ostalim poškodbam.

Zvok glasbe, ki jo boste poslušali bo močan in izrazit, dvojni zvočnik pa omogoča ojačenje in razpon nizkih tonov. Med največje pluse tega zvočnika se šteje vzdržljivost baterije, saj lahko vzdrži tudi 24 ur, kar pomeni, da vaše zabave ne bo hitro konec.

Bluetooth zvočnik Sony SRS-XP700 za zabave

Med največje zvočnike spada Bluetooth zvočnik Sony SRS-XP700. To ni zgolj zvočnik za priložnostno poslušanje glasbe, ampak je to zvočnik, ki je nepogrešljiv pri zabavah. Zvočnike ima tako na sprednji, kot tudi zadnji strani, tako da ustvari celovit prostorski zvok, ki jasno loči nizke in visoke tone.

Ta zvočnik lahko uporabite za večje dogodke, kjer je potreben res močan zvok. Poleg tega je zvočnik SRS-XP700 popoln zvočnik za ljubitelje karaok. Enostavno v zvočnik priključite mikrofon in zapojte svojo najljubšo pesem.

Prenašanje zvočnika SRS-XP700 je enostavno zaradi priročnega ročaja. Prav tako je zvočnik odporen na dež in ga lahko uporabljate tudi, če nanj pade kakšna kaplja. Velika prednost tega zvočnika pa je tudi čas delovanja baterije. Glasbo predvaja tudi do 25 ur, kar je res izjemen dosežek in tako se lahko zgodi, da bo zvočnik zdržal dalj časa kot vi.

Recent Posts