NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

Edinstvena možnost povezovanja z ruskimi visokotehnološkimi podjetji!

Na sejmu bo dogajanje krepila tudi izbrana vrsta ruskih podjetij, ki bo v Slovenijo prispela kot del poslovne delegacije. Med slovenske podjetnike bomo pripeljali številna uveljavljena podjetja s področij inovativnih digitalnih rešitev, zaradi česar je Feel the Future odlična priložnost za tkanje mednarodnih poslovnih sodelovanj ter izmenjavo praktičnih in teoretičnih izkušenj s področja naprednih tehnologij.

Predstavniki ruskih podjetij se bodo sejma udeležili v okviru programa povratnega obiska iz Ruske federacije, ki bo potekal od 19. do 22. oktobra 2017. Med potrjenimi obiskovalci je tako že 11 ruskih podjetij, med njimi tudi Združenje podjetij za elektronsko trgovanje, Departma za informacijske tehnologije mesta Moskve, QForm, Rakurs engineering in drugi.

Glede na to, da beseda teče o povratni poslovni delegaciji, vsem slovenskim podjetjem razkrivamo nepozabno priložnost, da tudi sami postanete del omenjene poslovne odprave. Med 16. in 17. oktobrom 2017 lahko tako v živo spoznate rusko tehnološko središče – Inovacijski center Skolkovo in Sklad za razvoj spletnih pobud. Inovacijski center je bil leta 2010 osnovan z namenom ustvarjanja trajnostnega ekosistema, v katerem se srečujeta podjetništvo in inovacije ter razvijata zagonska podjetniška kultura in tvegani kapital. Inovativno okolje združuje visokotehnološka podjetja, tehnološki park in inštitut, raziskovalni univerzitetni center in ne nazadnje tudi mesto Skolkovo.

 

 

Prijavo za udeležbo na poslovni delegaciji, ki jo organizira javna agencija SPIRIT Slovenija, lahko oddate do 20. septembra 2017, več podrobnosti pa si preberite tukaj.

Share facebook
OSTALI ČLANKI