gaming_background

REZULTATI

Preverite, kdo so zmagovalci – izberite igro in poglejte rezultat. Vstopite v boj za prihodnost
 • COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

  Pridružite se protiteroristični ali teroristični ekipi in dokažite svoje spretnosti v eksplozivni igri, ki skriva oboroženega nasprotnika za vsakim vogalom.

  POGLEJTE REZULTAT
 • LEAGUE OF LEGENDS

  Vstopite v svoj lik in se v igri ekip spopadite s tekmeci, ki vam s samosvojo nadarjenostjo vračajo udarec. Drznite si postati legenda magičnega sveta.

  POGLEJTE REZULTAT
 • HEARTHSTONE

  Hitra strateška igra, v kateri izberite svoj kup igralnih kart, uročite sovražnika, prikličite fantazijska bitja in zavladajte herojem vojnih spopadov.

  POGLEJTE REZULTAT
 • FORTNITE

  Postanite del akcijske ekipe, ki raziskuje propadle svetove, zbirajte sredstva in gradite utrdbe. Vse, da preživite v boju in izstopite kot ultimativni zmagovalci.

  POGLEJTE REZULTAT
 • PLAYERUNKWNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Spopad za življenje ali smrt, kako boste iz igre
  izšli vi? Zavzemite neznani svet, se oborožite in
  ne dovolite, da vas eliminirajo tekmeci ali
  modra cona smrti.

  POGLEJTE REZULTAT
 • FIFA19

  Igrajte v ekipi kot največje legende nogometnega sveta, napadite gol in prisluhnite divjim vzklikom navijačev, ko žoga zatrese mrežo nasprotnika.

  POGLEJTE REZULTAT
 • PES2019

  Zavladajte v ekipni igri profesionalnega nogometa, dokažite svoje spretnosti z žogo in se na zelenici soočite z nasprotnikom istega kova.

  POGLEJTE REZULTAT
 • ROCKET LEAGUE

  Spravite žogo v mrežo nasprotne ekipe s prevoznim sredstvom, osvajajte točke za mojstrske poteze in odigrajte tekmo vašega življenja.

  POGLEJTE REZULTAT

GLEJTE

Gaming entuziasti, poznavalci igre, iskalci adrenalina - oglejte si prihodnost videoigričarstva.
Vstopnice Cene vstopnic bodo objablenie kmalu
ODPIRALNI ČAS sreda - sobota, 17 - 20. oktober od 9:00 do 19:00

O SEJMU

1. FEEL THE FUTURE OF GAMING
Prvi sejem in festival videoiger bo potekal med 17. in 20. oktobrom v najmodernejši dvorani, ki se razteza na več kot 3.250 m2. Za pestro ponudbo, dogajanje in najnovejše izdelke iz sveta videoiger bodo poskrbeli najvidnejši razstavljavci – od ponudnikov strojne in dodatne opreme ter pripomočkov za igranje, domačih in tujih založnikov do razvijalcev, ki s svojimi produkti že navdušujejo milijone po svetu.

Kot obiskovalci boste lahko v živo preizkušali nove igre in spremljali napeto tekmovanje LAN party v okviru Epicentra Lan, ki ga organizira SPID.si, Društvo za elektronske športe, ter e-športni turnir, ki se bo odvijal v sodelovanju z blagovno znamko GameVan. Tekmovalni del tako ponuja oboje, računalniške igre in igre s konzolami.

Vsi pogumni igralci boste hitrost svojih prstov preverili že v kvalifikacijah pred sejmom, na manjših odrih, polfinalni in finalni del tekmovanja pa se bo odvil v središču velike dvorane. Najboljši gamerji si obetajte privlačnih nagrad.
Vstopite v brezmejen svet videoiger, obiščite 1. sejem Feel the Future of Gaming.

GAMING

ARENA

KONTAKT

T 03 54 33 206