Kakšno tehnologijo so razvijalci uporabili za Giant električno kolo?


S tako napredno tehnologijo, ki nas spremlja v zadnjih desetletjih, so razvili prav tako zanimivo Giant električno kolo, ki vas bo popeljalo k novim dogodivščinam naproti. Z novo zasnovanim kolesom vam ne bo treba več razmišljati o dolžini in težavnosti poti, saj vam bo s svojo zmogljivostjo pomagalo na vseh poteh.

Giant električno kolo vam nudi več svobode, hitro, učinkovito ter enostavno pot in pustolovščino, kot je še niste bili deležni.

Giant električno kolo

Giant električno kolo in njegove zmogljivosti

Vsaka pot, ki jo izberete, je drugačna in prav tako je v vsaki nova priložnost, da spoznate in odkrivate nove stvari, ki jih premore električno kolo Giant.

 • Električna kolesa Giant so prilagojena vsaki vrsti vožnje posebej, zato jih lahko doživljate po gorskih cestah, makadamskih cestah, za dolga potovanja in podobno.
 • Izdelana so za vsak slog, zato ne skrbite in izberite sebi primernega, s katerim boste odkrivali nove kotičke za uživanje in sprostitev ter iskanje novih dogodivščin.

Doživite nepozabne dogodivščine s kolesom Giant

Kamorkoli boste želeli iti ter odkrivati nove pustolovščine, vam bo Giant električno kolo odlično pomagalo. Ker ima močan aluminijast okvir, pomoč pri potiskanju pedalov, obstojno baterijo, mehke vzmeti, ki bodo oblažile udarce ter veliko nastavitev oz. načinov vožnje, ki jih lahko nastavite ročno vsakič, ko sedete na kolo, je Giant električno kolo odličen asistent kjerkoli.

Če se vaše noge na poti hitro utrudijo, pa vam bo SmartAssist takoj priskočil na pomoč in vam začel samodejno pomagati potiskati pedale.

Nova generacija električnega kolesa

Pred časom je v svoje vrste Giant električno kolo dobilo tudi mlajšega brata Giant Trace X, ki je že osma generacija električnih koles. Novost teh koles je izboljšan sistem, nastavljiva geometrija ohišja s pomočjo flip čipa, ki skrbi tudi za odlično Maestro vzmetenje ter nastavitev okvirja na želeno vožnjo ter zahtevnosti terena.

 • Maestro vzmetenje nudi aktivno ter zelo odzivno off-road oz. izven-cestno vožnjo zelo enostavno in zabavno. Na principu plavajočega vrtenja vam mogoča neželeno pobiranje moči, medtem ko se pedali vrtijo. Tako ne izgubljate preveč energije med samo vožnjo in vam je omogočena brezskrbna, gladka ter manj naporna vožnja.
 • Giant električno kolo Trace X advanced pro 29 ima močno ohišje iz aluminija Aluxx SL, ki mu je dodan ogljični zgornji grater, kateri zagotavlja 140 mm potovanja čez odlično vzmetenje.
 • Kolo vsebuje odlično Litijsko baterijo EnergyPak Smart, katera je popolnoma integrirana.

Vrste električnih koles

Giant električno kolo različnih znamk, delimo na:

 • gorska kolesa,
 • cestna kolesa,
 • mestna kolesa,
 • potovalna kolesa ter
 • treking kolesa.

Za električna kolesa Giant so najbolj popularna oz. povpraševana prav gorska kolesa, saj ima Slovenija res prelep razgiban teren, ki ga je vredno doživeti s takšnim kolesom.

Giant električno kolo in njegove prednosti

Če se poglobimo v lastnosti in funkcionalnosti tega kolesa, bi rekli takole:

 1. Vsebuje odlično Litijsko baterijo, s katero lahko prevozite tudi do 130 kilometrov;
 2. Ta vrsta kolesa je zelo konkurenčna pred drugimi blagovnimi znamkami električnih koles;
 3. Baterija kolesa se v slabi 1 uri, napolni do 40 %, kar pomeni, da lahko s tem nadaljujete svojo pot brez skrbi do naslednjega postanka.
 4. Giant kolesa so tudi cenovno konkurenčna, ampak predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 5. Cene teh električnih koels se giblje od 1500 € pa vse tja do 7000 €. Sama cena je odvisna od opreme, ki jo vsebuje kolo oz. ki jo želite dodati na svoje kolo.
 6. Pred drugimi kolesi ima Giant električno kolo odlične Maestro vzmeti, ki so zelo odzivna za izven cestno ter cestno vožnjo in zagotavljajo popolno udobje.
 7. Kolo vsebuje 12 prestav, teleskopski sedež, široka platišča ter pnevmatike, katera so zelo pomembna za večje udobje ter varno vožnjo po različnih terenih.
 8. Možnost povezave preko Bluetootha z aplikacijo na telefonu. Aplikacija vam bo pokazala točne matrike, kot so: stanje baterije, načine vožnje, zapise o vaših vožnjah ali fitnes funkcije.
 9. Za hitrejše polnjenje baterije, lahko na kolo spravite 6 amperski SmartCharger polnilec.
 10. V ponudbi prav tako Giant eletrično kolo z modelom Fathom E+ junior, ki bo vašemu otroku omogočil brezskrbno, zabavno vožnjo polno dogodivščin in smeha.

S popolno izbiro več vrst koles, vam bo Giant električno kolo zagotovilo dodatno pomoč pri sami vožnji na različnih terenih glede na težavnost. Kadar potrebujete dodatno vspodbudo in pomoč pri samem zagonu po daljši poti, vam bo avtomatski sistem kolesa zagotovil lažjo in zabavno vožnjo, da boste zagotovo prišli do cilja.

Giant električno kolo, je na voljo za vsak stil, zato omogoča kar pet različnih vrst koles, prilagojenih za različne vožnje in težavnostne terene. Z dodano močno baterijo se bo vaša vožnja še podaljšala in vam omogočila prave dogodivščine.

Recent Posts