Horoskop 2022


 

horoskop

Horoskop 2022 napoveduje, da se bodo planeti poravnali tako, da bo prenehalo večletno slabo obdobje, v katerem smo bili doslej. Horoskop 2022 pravi, da bomo veliko bolj sproščeni, da se bomo dosti naučili, delali na financah in izboljševali kakovost življenja. Obetajo se nam torej novi, optimistični začetki, Merkur pa nas bo silil v raziskovanje sebe, komunikacije, tehnologije ter financ. To bo leto različnih pretokov, ne le komunikacijskih na splošno, temveč se bo veliko zgodilo tudi na tisti višji ravni, o kateri vsak od nas kdaj razmišlja. Za vse nas bo prihodnje leto pravo olajšanje.

Horoskop 2022 za ovne

Ovni boste imeli srečno leto. Že na začetku bodo spremembe na pozitivno. Vaša komunikacija se bo lahko izboljšala, kar boste dosegli prek prijateljev in partnerjev. Ne bodite preveč trmasti in se odprite za novitete, ki prihajajo v vaše življenje, tako na partnerskem področju, kot v financah. Če želite, si lahko ustvarite trdno partnerstvo. Novi posli ali služba vam bodo prinesli dodatne finance, ki jih pametno vložite v dolgoročne naložbe. Zdravje vam bo dobro služilo, ne boste pa niti imeli poleg vsega dela še časa za poležavanje v postelji. To leto zagrabite z obema rokama, saj se vam obeta resnično dosti dobrega, če boste le tako sami dovolili. In ne odnehajte takoj, ko se pojavi prva ovira.

Horoskop 2022 za bike

V ljubezni in partnerstvu za bike ne bo dosti novega, kljub temu pa imate v tem letu priložnost, da se lahko poročite, če boste tako hoteli, saj so zvezde ugodne za vaše zemeljsko znamenje. V službi in poslu vam bo šlo precej bolje, kot prejšnje leto, ki tudi ni bilo slabo. Odpirajo se nove možnosti in priložnosti za vlaganja ter povečanje financ. Dosti boste komunicirali preko digitalnih medijev in pridobili nove znance ter prijatelje. Življenje se vam bo rahlo spremenilo v to smer. Pri zdravju pazite, da ne boste preveč sedeli v zaprtih prostorih in za računalnikom, ker vas lahko to stane slabe kondicije ter imunskega sistema, zato pojdite ven na zrak in telovadite. Počnite tisto, kar radi počnete – če boste to združili s preživljanjem časa na svežem zraku, pa sploh.

Horoskop 2022 za dvojčka

Dvojčki boste, glede na horoskop 2022, v tem letu poglobili svoja stara znanstva in prijateljstva. Vezani boste še bolj združeni s partnerji, medtem ko samski lahko srečate v tem letu sanjsko osebo, saj se boste dosti več družili z drugimi in komunicirali na vse mogoče načine. Poglabljali se boste tudi v sebe in našli globine, ki jih do sedaj niste poznali. Presenečenja bodo kar deževala in vas navduševala. V letu 2022 boste imeli dosti priložnosti za izboljšanje finančnega stanja ter tudi za vlaganje v prihodnost, kar boste izkoristili. Zdravje bo načeloma dobro služilo, nimate pa radi, da ste preveč časa v zaprtih prostorih, kar vas zna spraviti v slabo voljo, vendar se bo to letos izboljšalo. Pojdite ven, vzemite si čas za stik z naravo. To vam zna precej koristiti.

Horoskop 2022 za rake

Rakom se v letu 2022 obetajo precej boljši časi, bo pa za vas zelo nenavadno to, da se boste odprli in ne boste več v svojem oklepu kar vse leto. To bo največje presenečenje za vaše prijatelje, okolico in partnerje. Vendar pazite pri odnosih, da ne boste preveč čustveni, saj lahko s tem obremenite sebe in ostale pa boste potem v stresu, kar zna oslabiti vaš imunski sistem. Več se gibljite v naravi in se ukvarjate z umetnostjo, kar vas bo sprostilo. V financah se obetajo velike spremembe, kot tudi v partnerstvu, saj boste lahko srečali idealno osebo ali poglobili obstoječe partnerstvo. Vsekakor se vam obetajo spremembe na tem področju, a morate jim dovoliti, da vas prevzamejo.

Horoskop 2022 za leve

Horoskop 2022 vam v tem letu kaže, da imate levi priložnost trajne partnerske zveze in poroke, najbolj ugodno je na začetku leta ali v jeseni. V tem letu si boste nabrali precej več prijateljev, ko jih že imate in vam bodo z veseljem sledili ter hodili na zabave k vam. Vi pa jih boste kraljevsko postregli. Finance bodo precej nihale, za to bodo odgovorne spremembe v svetu in vašem posedovanju, kar pa bo dolgoročno prineslo dobre rezultate, saj se boste lotili novih poslov ali nove službe. Za zdravje pa pozor, izogibajte se veseljačenju, sladkarijam in vsemu, kar vas preveč razvaja, saj lahko popusti imunski sistem. Raje poskrbite za zdrav življenjski slog na splošno, torej gibanje, uravnotežena prehrana in čim manj stresa, pa bo kmalu bolje.

Horoskop 2022 za device

To leto se boste veliko ukvarjali s partnerstvom in ugotavljali, kaj je za vas dobro in prav in kaj ne. Malo vas bo zapustila potrpežljivost, vendar je to dobro, ker boste prekinili slabe vezi in ustvarili nove, ki vam bodo dolgoročno prinesle srečo ter veselje. V letu 2022 boste precej v stanovanju in v zaprtih sobah, vendar boste bolj komunikativni preko interneta ter telefona, kar bo imelo za posledico zanimive rezultate. Delali boste prekomerno in kar malo preveč, vendar se bo to dolgoročno splačalo, saj vas čakajo novi posli ali povišice v službi. Zdravje bo dobro služilo, saj znate poskrbeti za sebe. Le tako naprej!

Horoskop 2022 za tehtnice

Tehtnice se boste v letu 2022 lahko naučile nove komunikacije in razreševale stare zamere v partnerstvu ali med družinskimi člani, kar vam ne bo ravno prijetno, je pa potrebno zaradi miru, ki bo po tem razčiščevalnem odboju sledil. Za vašo dušo bo to bolje. V tem letu bo za vas največji izziv, kako se omejiti in obrzdati glede odtekanja financ in preveč dobre hrane, ki vam lahko načne zdravje. Oboje boste lahko v letu 2022 presegli z nekaj truda in dobe volje. Posvetite se bolj partnerju, ker vas pogreša. Samski ne boste veliko iskali novih partnerstev, boste pa vseeno kar družabni in lahko najdete dobre prijatelje, iz tega pa se kasneje lahko tudi kaj razvije. Bodite odprti za novosti, lahko vas pozitivno presenetijo.

Horoskop 2022 za škorpijone

Škorpijonom napoveduje horoskop 2022, da bo to leto zelo naklonjeno  glede partnerstva in poroke, če se boste za to odločili in izkoristiti. Najdete lahko tudi idealnega partnerja, če ste samski. Škorpijoni v zvezi pa boste utrdili svoja partnerstva in razčistili nekaj starih nerazrešenih težav. Na delovnem mestu ne boste tako družabni, potrebovali boste mir in se boste mnogi tudi odločili za samostojno pot ter delo od doma. To vam bo odprlo nove poti in finančne možnosti, ki jih boste znali tudi izkoristiti. Leto bo za vas precej stresno, zato pazite na zdravje ter se dosti gibljite in uživajte vitamine in zdravo hrano, kar vam bo pomagalo. Ne dovolite, da bi vas slabe navade pahnile v bolezen, raje spremenite kakšno od svojih razvad in to se bo kmalu poznalo.

Horoskop 2022 za strelce

Če ste bili dolga leta samski in si želite stalne družbe, je to leto zelo naklonjeno vašem partnerstvu ali utrjevanju zveze. Veliko priložnosti boste imeli in če ste vezani, vas lahko mikajo skoki čez plot, kar ni priporočljivo, saj je vaša zveza dobra, samo utrditi jo je treba. Bodite odprti vendar razumni, ne prepustite se preč strastem. Na zdravje pazite, najbolj vas je znervirala zaprtost v prostorih, vendar bo letos veliko bolje, spet boste lahko potovali ter se veselili daljnih krajev. Začetek leta bo za vas finančno izjemno uspešen, konec leta pa se vzdržite prevelikemu zapravljanju za druge, saj vam to lahko oklesti proračun. Raje najprej poskrbite zase.

Horoskop 2022 za kozoroge

Končno se boste kozorogi dosti bolj posvečali partnerjem, kot ste se do sedaj, vendar posla ne boste nikoli zanemarili, še bolj vas bo spodžigalo in na začetku leta bodo uspehi res zavidljivi za tiste v službah in za podjetnike. Ker boste v tem letu 2022 bolj čustveni in komunikativni, se boste zbližali s partnerjem, samski pa boste lahko srečali sorodno dušo. Na financah boste dosti delali in splačalo se bo. Obeta se nekaj novitet. Zdravje boste zanemarjali, zato velja opozorilo, da se posvetite gibanju in tudi duševnemu zdravju, ker sta oba zelo pomembna za vaše delovanje. Pojdite na počitnice in izprezite delo. Vzemite si čas zase in za bližnje. Konec koncev so to tisti trenutki, ki najbolj štejejo.

Horoskop 2022 za vodnarje

Vodnarji boste v tem letu dosti bolj čustveni, kot ste sicer in to vas zna zelo zmesti, saj niste vajeni takega okolja, vaši odnosi pa bodo tudi precej intelektualni, kar pomeni, da boste lahko navezali stike z ljudmi, ki so neobičajni, kar vas privlači in ena od oseb je lahko tudi vaš življenjski partner. Vezani vodnarji pa boste na čustvenem in intelektualnem nivoju bolje sodelovali s partnerji. V letu 2022 imate možnosti napredka tudi v financah, vendar velja velika previdnost, ker vam lahko zaradi eksperimentiranja z naložbami tudi nenadoma odteče. Zdravje bo kar v redu, pazite na prehrano in gibanje, da se ne boste preveč poglabljali samo v študij ter neskončne pogovore na foteljih. Pojdite v naravo, saj nam ta nudi tudi odlično duhovno podporo.

Horoskop 2022 za ribe

V letu horoskop 2022 za ribe kaže, da boste zares srečne, saj boste srečevale kreativne ljudi in veliko ustvarjale ter se ukvarjale z umetnostjo, lahko da boste tudi zamenjale posel ali službo za bolj kreativno in tako, ki vam ustreza. Denarja bo več kot prej, zato se posvetujte s strokovnjakom za vlaganje denarja in ga varčujte dolgoročno. Letos boste končno imeli veliko priložnost srečati idealno ljubezen, o kateri sanjate že vse življenje in se lahko tudi uresniči. Zdravje bo na veliko višjem nivoju kot prejšnja leta, saj se boste zaradi pozitivnih dogodkov zelo dobro počutili. Ukvarjali se boste tudi s prostovoljstvom. To je dobro. A pazite, da vmes ne pozabite nase.

Recent Posts