Humbaur – vaš partner za kakovostne prikolice za vse potrebe in izzive


Podjetje Humbaur ima dolgo in zanimivo zgodovino. Začeli so leta 1957 s prodajo kmetijske opreme, kot so mlini za žito in plugi. V sedemdesetih letih so začeli z izdelavo prikolic in se uspešno razširili na mednarodne trge. Danes je Humbaur sinonim za kakovost in zanesljivost in je eden vodilnih proizvajalcev prikolic v Evropi. V osemdesetih letih je podjetje razširilo svoje poslovanje iz Nemčije tudi na druge evropske trge, kot so Avstrija, Švica in sosednje države. Postopoma so se osredotočili na proizvodnjo prikolic in se danes ponašajo z vodilnim mestom na evropskem trgu. Njihova ponudba vključuje različne modele prikolic, kot so tovorne prikolice, prikolice za živali in prikolice za šport in prosti čas. So sinonim za kakovost, inovativnost in varnost, tako da podjetje na področju prikoličarstva ostaja vodilno še dolga leta.

Prilagodljive prikolice za vsako potrebo

Podjetje ponuja kar 11 serij in več kot 999 različnih modelov prikolic, ki ustrezajo najvišjim standardom tehnologije in izpolnjujejo različne potrebe strank. Nenehno izpopolnjevanje tehnologij obdelave različnih materialov je ključno za uspešnost poslovanja podjetja. V njihovi tovarni v Gersthofnu v Nemčiji tedensko izdelujejo približno 1.200 prikolic, kar je približno 60.000 enot na leto. Ti izjemni rezultati so možni le s pomočjo motiviranih in strokovno usposobljenih zaposlenih, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih dognanjih in izkušnjah.

Izdelane so iz izključno najboljših materialov, ki jim zagotavljajo izredno trpežnost in zanesljivost. Podjetje sodeluje z najboljšimi dobavitelji, da zagotovi ta visok standard izdelkov. Oblikovanje prikolic je skrbno načrtovano, saj je funkcionalnost in enostavnost uporabe ključnega pomena. V ponudbi so različne oblike, velikosti in zmogljivosti Humbaur prikolic. Kot ena od njihovih prednosti velja prilagodljivost, ki omogoča prilagajanje prikolice specifičnim potrebam strank. To je še posebej pomembno za stranke, ki imajo posebne potrebe, kot so prevoz plovil, gradbenih strojev in podobno. Če kljub široki ponudbi ne najdete prikolice, ki bi ustrezala vašim potrebam, pa vam jo lahko Humbaur izdela po meri. To je zelo pomembno za stranke, ki imajo edinstvene zahteve glede oblike, velikosti in zmogljivosti prikolice.

Humbaur
Trpežne in zanesljive prikolice, prilagojene vašim potrebam.

Tovorne in prikolice za prevoz živali

Tovorne prikolice Humbaur so idealne rešitve za varno in učinkovito prevažanje različnih materialov in tovora. Na voljo so različni modeli, kot so platformne in nakladalne prikolice, kiperji in drugi, ki so namenjeni različnim potrebam in namenom. Tovorne prikolice so izdelane iz najkakovostnejših in najtrpežnejših materialov, kar zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in funkcionalnost prikolic. Opremljene so z najnovejšimi varnostnimi funkcijami, kot so varnostni trakovi in ​​zavorne luči, da bi zagotovili, da tovor varno prispe na cilj. Ponudba prikolic je zelo široka, zato boste zagotovo našli prikolico, ki bo ustrezala vašim potrebam, ne glede na to, ali potrebujete prikolico za prevoz strojev, gradbenega materiala ali drugega tovora. Za več informacij in natančno ponudbo lahko kontaktirate podjetje.

Humbaur prikolice za živali so posebej zasnovane za varen in udoben prevoz živali. V njihovi ponudbi so različne prikolice za prevoz goveda, prašičev, ovc in konjev. Vgrajeni varnostni trakovi, stene, ki preprečujejo premikanje živali, in prezračevalni sistemi za kroženje zraka v prikolici poskrbijo za optimalne pogoje za prevoz živali. Prikolice Humbaur zagotavljajo varen in udoben prevoz živali, ne glede na to, ali se odpravljate na izlet ali tekmovanje. Za več informacij o ponudbi in specifikacijah lahko kontaktirate podjetje s klikom na kontaktni obrazec.

Hladilne in prodajne prikolice za varno transportiranje in prodajo hrane

Humbaur ponuja široko paleto hladilnih in prodajnih prikolic za transport in prodajo hrane. Hladilne prikolice so zasnovane za ohranjanje temperaturnih pogojev in kakovosti hrane med prevozom. Podjetje izdeluje manjše hladilne prikolice za prevoz na kratke razdalje in večje hladilne prikolice za zahtevnejše prevoze. Prodajne prikolice imajo vgrajene hladilne enote, police, ki omogočajo shranjevanje izdelkov, in različne predale. Vse prikolice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki so odporni na različne vremenske vplive in mehanske obremenitve. Če potrebujete kakovostno in zanesljivo prodajno ali hladilno prikolico, potem lahko Humbaur izpolni vaše potrebe. Za več informacij o ponudbi in specifikacijah se lahko obrnete na podjetje.

Humbaur
Izjemna kakovost prikolic za varno in učinkovito prevažanje tovora.

Podjetje Humbaur vlaga veliko časa in truda v to, da svoje izdelke temeljito preizkusijo preden jih ponudijo na trgu. Vsak izdelek je podvržen testiranjem na testnih stezah, kjer preverijo delovanje in vzdržljivost prikolice v najtežjih možnih pogojih. S tem zagotovijo, da so prikolice zanesljive in učinkovite v različnih okoljih, kot so gradbišča, kmetijske površine, uporaba v komercialnih in domačih okoljih, ter podobno. Za to uporabljajo le najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo primerno trdnost in dolgo življenjsko dobo za nemoteno delovanje prikolic v vseh pogojih. Poleg tega ponujajo tudi najmanj 24-mesečno garancijo na svoje izdelke. S tem kupcem omogočijo, da se po nakupu lahko zanesejo na kakovost in zadovoljstvo z izdelkom.

Visokokakovostne avtoprikolice za vaše potrebe in zaupanje

Humbaur je pomemben proizvajalec avtomobilskih prikolic v Nemčiji. Njihov uspeh je posledica neprestanega uvajanja novih in izboljšanih modelov prikolic, ki so vedno prilagojeni potrebam strank. Podjetje ima dolgoročno vizijo in svojo proizvodnjo nenehno posodabljajo, kar zagotavlja, da so prikolice izdelane z visokimi standardi kakovosti. Podjetje se zavzema tudi za dobre delovne pogoje, kar prispeva k visoki kakovosti njihovih izdelkov. Avtoprikolice so zgrajene in izdelane na enem mestu, kjer skrbijo za kratko razvojno pot in usmerjeno medresorsko sodelovanje. Vsi ti dejavniki prispevajo k visoki kakovosti prikolic za avto, ki so cenjene zaradi svojih zanesljivih lastnosti in funkcionalnosti.

Humbaur je podjetje, katerega glavni fokus je nenehno izboljševanje in prilagajanje svoje ponudbe za potrebe svojih strank. V tesnem sodelovanju z zastopniki podjetje razvija svoj širok nabor avtomobilskih prikolic, ki danes šteje že več kot 415 modelov. Njihova ponudba avtoprikolic vključuje prikolice za trgovce, vrtnarje, prevoznike, kmetovalce, ljubitelje konj, gradbenike in ustvarjalne posameznike. Poleg osnovnih modelov, imajo v svoji ponudbi tudi posebne avtoprikolice, ki so oblikovane za posebne potrebe strank, kot so na primer avtoprikolice s hidravličnimi dvižnimi vrati, strojne prikolice ter promocijske prikolice. Vse prikolice so visoke kakovosti, tehnično dobro izdelane in primerne za dolgotrajno uporabo. Nekatere nadgradnje, ki jih ponujajo, vključujejo postopke vbrizgavanja, ki zagotavljajo natančnost vgradnje, stabilnost in gladko površino. Proizvodnja teh prikolic prispeva k nizkim emisijam, kar ima pozitiven vpliv na okolje. Vsaka avtomobilska prikolica je zasnovana in izdelana z največjo skrbnostjo, da bi lahko kupcu ponudili najboljše kakovostne izdelke na trgu.

Zanesljive avtomobilske kiper prikolice za učinkovito prevažanje in raztovarjanje

Humbaur skrbno testira vse avtomobilske prikolice na testni stezi, kjer se simulirajo najtežji možni pogoji. Preizkušajo stabilnost in vzdržljivost podvozja, okvirja in komponent. S tem zagotavljajo, da so njihove prikolice za avto izdelane z izjemno kakovostjo in trpežnostjo. Pri uporabi na različnih gradbiščih, kmetijah in drugih komercialnih ter domačih okoljih so avto prikolice izpostavljene izjemnim razmeram in obremenitvam. Zato je bistveno, da prikolice delujejo brezhibno, kakovostno in dolgotrajno, ter se izogibajo neprijetnim presenečenjem. Da bi to dosegli, je vsaka prikolica za avto izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo primerno trdnost in dolgo življenjsko dobo.

Humbaur
Vaša zanesljiva izbira za transport.

Avtomobilska kiper prikolica je izjemno uporabna pri prevozu različnih tovorov, vključno z gradbenim materialom, rastlinami ali drevesi za zasaditev vrta ter motorji in drugo opremo. Podjetje je vodilni nemški proizvajalec avtomobilskih prikolic, ki slovi po inovacijah in visoki kakovosti svojih izdelkov. Kiper prikolica posebej izstopa, saj s svojo jekleno prekucno ploščadjo in ročno ali električno črpalko omogoča enostavno in hitro raztovarjanje tovora iz prikolice. Nagib kiperja na zadnji ali stranski strani dodatno olajša vaše delo. Osnovna različica kiper prikolice ima kapaciteto 900 kg, medtem ko so na voljo tudi zmogljivejši modeli z nosilnostjo do 2.250 kg. V ponudbi si lahko ogledate tudi širok nabor prodajnih prikolic, ki vam bodo v veliko pomoč pri vašem delu. Prodajna prikolica je opremljena z pocinkanimi armaturami in kakovostno razsvetljavo, kar vam zagotavlja, da boste imeli na voljo ustrezen in funkcionalen prostor.

Recent Posts