Vrhunski inkubator za zanesljive raziskave


Inkubator je naprava, ki je namenjena laboratorijskim raziskavam v veliko branžah; v medicini, farmaciji in industriji ter gradbeništvu, pa tudi v kmetijstvu in živilski industriji. Vendar potrebujete natančen ter zelo zanesljiv inkubator, da bodo preizkusi resnično uspeli, drugače lahko zapravite čas in denar za nekaj, kar ne bo dalo nobenih rezultatov ali pa bodo slabi. Na tej povezavi je zanesljiv in natančen inkubator za laboratorije, ki ga priporočamo. Ta inkubator je zmožen izvajati različne naloge, ki mu jih zadate do +80 °C. Medtem ko za gojenje živih kultur zna vzdrževati stalno okolje pri +37 °C. Ima zelo natančno inovativno tehnologijo, ki nadzira notranjost inkubatorja zato ne more priti do prekoračitve kritične meje temperature ter drugih pogojev, ki bi morebiti ubile žive kulture. Tako se ogreva notranjost inkubatorja postopoma in natančno.

Kako deluje Memertov inkubator?

Memertov inkubator lahko nadzoruje temperaturo do +80 °C. Lahko nastavite, da zrak kroži po komori naravno, kar omogoča nastanitev N. Druga možnost za kroženje zraka pa je prisilno, ki ga najdete pod funkcijo F. Aktivirate lahko proces sterilizacije tako, da uporabite na zaslonu, ki deluje na dotik, funkcijo zmogljivostnega razreda plus. Ko boste izbirali model, je dobro vedeti, da obstajata dve zmogljivosti. Oba imata osnovni prikazovalnik, zmogljivi pa imajo dvojni prikazovalni ekran na dotik.

inkubator

Ta naprava ima dvojna vrata zato, da pri pregledu notranjosti temperatura ne pade. Zunanja vrata so izdelana iz nerjavečega jekla, ki jih lahko odprete in pogledate v notranjost inkubatorja. To storite skozi druga steklena vrata. V notranjosti pa inkubator zagotavlja optimalno kroženje zraka, ki ga nastavite lahko sami. Prednost je ta, da deluje tudi, če je komora čisto polna. Oba modela, osnovni in model plus, imata nastavljive ventilatorje.

Vendar je še ena prednost tega inkubatorja. Njegove inovativne grelne površine, ki grejejo čisto z vseh strani in so med seboj povsem usklajene, zagotavljajo res dober sistem naravnega in prisilnega kroženja zraka. Zato lahko ventilator tudi izključite, pa bo temperatura vseeno stalna in po vsej komori dobro razporejena. Tako boste lahko gojili in preučevali tudi zelo občutljive vzorce. Pa tudi take vzorce, ki ne smejo biti izpostavljeni temu, da se zrak v komori vrtinči.

Izbirate lahko med osmimi modeli različnih prostornin in sicer od 32 litrov do 749 litrov. Ta inkubator je primeren za specifično rabo, ki je usklajena z Zakonom o medicinskih pripomočkih (ZMedPri). (Direktiva Sveta 93/42/EGS), se Zakon namreč predpisuje, da se inkubatorji INplus / IFplus lahko uporabljajo za segrevanje in za izpiranje raztopin ter infuzij.

Zagotovite si najboljšo laboratorijsko opremo za dobro ceno

Proizvajalec ta inkubator razvija že 65 let in ga ves čas tudi izboljšuje. To pa naredi tako, da zbira povratne informacije svojih uporabnikov, ki najbolje vedo, kaj potrebujejo. Tako se tudi preizkušajo inkubatorji med samim delovnim procesom. Zato ima ta inkubator patent, s katerim lahko intuitivno in zelo enostavno s pomočjo barvnega TFT zaslona, ki deluje na dotik, s pomočjo enega gumba upravljate notranjost komore.

Ta naprava vam omogoča veliko različnih načinov programiranja ter tudi dokumentirana celotnega procesa tako, da komunicirate z napravo preko vgrajenega komunikacijskega vmesnika. Uporablja ethernet in pa USB računalniški priklop. Ima tudi vgrajen pomnilnik, ki pomaga pri celotnem procesu zato lahko pogledate tudi nekaj zgodovine. To se vse dogaja s pomočjo visoko tehnološko razvite unikatne programske opreme AtmoCONTROL.

Največja prednost te naprave je dejansko velika grelna površina, saj so grelni elementi nameščeni na vseh stenah v notranjosti komore. Zato ti elementi zagotavljajo zelo natančno merjenje temperature ter ogrevanje z ventilatorjem ali brez. To pa ni odvisno od volumna ali od tega, kako polna je komora.

Varnost in garancija

Dobrodošlo je tudi to, da je čiščenje komore zelo enostavno. Ta inkubator je skoraj ves izdelan iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, ki je odporen na korozijo. Ima tri letno garancijo, ki jo lahko tudi podaljšate za eno leto, kar ne velja za potrošene dele, ki se obrabljajo.

Vsako napravo posebej tudi preizkusijo in skalibrirajo. Zraven dobite tudi kalibracijski certifikat za temperaturo +37 °C. Te vrednosti tovarniško zmerijo v skladu s standardom DIN 12880:2007-05. Na napravi so trudi oznake varnosti.

Recent Posts