Vas zanima, kako izgledajo sodobni kamini na drva?


Hladno vreme še ni reklo zadnje besede, zato je čas, da premislite o ogrevanju. Vrhunski kamini sodobnega videza za vaš dom bo današnja osrednja tema prispevka. 

Unikatni kamini, ki si jih lahko izrišete.

Edinstveni in unikatni kamini ponujajo vrsto možnosti, kjer lahko obstoječe kamine obnovite ali zamenjate po svojih željah, da ponovno zasijejo v vsej svoji veličini in če nimate kamina, brez skrbi, tudi za vas se najde rešitev.

Kamini so nepogrešljivi elementi vsakega doma in izbira pravega, je lahko težka naloga. V poplavi stotih idej, ki jih premore splet vseeno ne nadete tistega unikatnega in pravega zase, ki bi bil center vašega doma in sovpadal s samo zasnovo? Si lahko predstavljate, da si lahko izrišete svoj kamin? 

S pomočjo aplikacije si lahko sami izrišete vaš prostor in umestite unikaten, edinstven, sanjski kamin in ga virtualno oblikujete po velikosti, obliki, tudi po dodatkih in predvsem ga lahko postavite kamorkoli v želen prostor. Izrišete si lahko vse sestavne elemente od začetka do konca, pa naj bodo to kamin, ki je raven, tristranski ali polkrožni, torej možnosti je veliko.

kamini

Aplikacija virtualnega oblikovanja vas vodi intuitivno skozi vse faze procesa načrtovanja od začetka do konca. Začnete z opredelitvijo svoje sobe in nadaljujete s postavitvijo vrat, oken in po želji tudi prednje stenske instalacije in vse, kar sovpada v sobo. Jasno organizirani predmeti so zlahka na voljo in jih je mogoče vleči v načrt ter enostavno in hitro pozicionirate. 

Predmeti se lahko samodejno poravnajo tudi s stenami. Kadarkoli lahko preklopite v 3D način in se prosto premikate in pregledate svojo sobo, tako lahko raziščete svojo sobo v realnem času. Občutek dizajna in kakovost grafike sta impresivna. Svoj načrt lahko shranite in ga uvozite. S pomočjo te aplikacije pošljete povpraševanje o izvedbi del in vaš kamin bo s pomočjo strokovnjakov, ki izvajajo ta dela, kmalu krasil vaš ambient. 

Kamini za pravi užitek. 

Zagotovo se strinjate z nami, ko rečemo, da sodobni kamini dajejo vsakemu območju posebno vzdušje in prostor za pravo uživanje. Poleg tega, da prinašajo toplino, so tudi čudovita dekoracija v vsakem domu, stanovanju ali gostinskih objektih. 

Zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki temelji na potrebah in željah strank, se kamini nenehno izboljšujejo, tako da lahko izvajalci ponudijo varne in dolgotrajne izdelke. Najnovejši modeli omogočajo visoko uporabnost lesa, hitro ogrevanje prostora in kombinacijo različnih elementov in materialov. Rezultat je sodoben dizajn in hiter vir toplote!

Sistemski kamini Hrovat so vsekakor na tem področju inovativni in edinstveni, predvsem pa je to eden dovršenih izdelkov z vrhunsko rešitvijo. Štirje osnovni slogi lahko kaj kmalu vaše prostore naredijo moderne, estetske, zagotovo pa bodo idealno zapolnili vaš prostor. 

kamini

Sodobni kamini prinašajo slog in toplino. 

Si želite sodobni dom opremiti s kaminom? Kamini so vsekakor dobrodošli v vsakem domu, tudi modernem in so čudovita izbira, če želite svoj dom še elegantnejši. Pa vendar se velikokrat poraja vprašanje, ali je kamin primeren za sodobno in trendovsko oblikovan ambient. Seveda je, vendar je treba veliko mero pozornosti nameniti pravi izbiri kamina, ki bo kot notranji element vplival na videz prostora. 

Sodobni kamini postanejo prostor za srečanje družine.

Elegantni, sodobni kamini s podaljšanimi oblikami, bleščečim steklom in svetlobnimi efekti so zasnovani tako, da se bolje prilegajo ostrim robom sodobnega dekorja – predvsem televizij z ravnim zaslonom, ki so pogosto nameščene neposredno nad njimi. i novi kamini lahko celotno steno spremenijo v oblikovalski element, ki pritegne vaše oči v kamin.

Kamin ustvarja območje ne le za segrevanje hladnih rok in stopal, temveč tudi za druženje z družino ali praznovanje. Čeprav ne gre več za regulatorja svetlobe in toplote, je kamin še vedno konceptualno središče hiše. Obvladuje prostor, kjer se nahaja, okoli njega so organizirana sedišča in vsa ostala dekor oprema. Lepota ognja vseeno ostaja čustveno vzdržna, čeprav ni več fizično konservativna. 

kamini

Sodobni kamini a vseeno tradicionalni.

Govorimo o prisotnosti in tradiciji, dodali so samo sodobnost in inovacijo! Kombinacija lesa in stekla ustvarita zanimivo vzdušje, zaradi česar se vi v svojem domu počutite udobno in »ultra« moderno. Edinstvena oblika teh kaminov zagotavlja shranjevanje za gorivo, hkrati pa daje videz sodobne umetnosti. Odlično se poda k minimalističnemu pohištvu in lesenimi podi. Kamini, ki se podajo vse do stropa so videti še bolj impresivno in prostoru dominirajo, a so vseeno videti skromno in sovpadajo s tradicionalno opremljenim ambientom. 

kamini

Sodobni kotni kamini, ki jih boste vedno občudovali.

Kamini, kateri so pobarvani s temno barvo in še kako izstopajo iz stene, opozarjajo nase in na njihovo posebno vlogo. Še posebej je presenetljivo, ko dodate majhne dotike, kot so blazine na stolih ali sedežnih, ali pa na svetilke v isti barvi. Pobarvan kamin, kot je ta, je popoln način za izražanje vaše ustvarjalnosti in osebnosti!

Sodobni kotni kamini so vsekakor dober povezovalni element kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Ti kotni sodobni kamini dajejo še dodatno »impresivnost« vaši masivni in pusti steni, skozi zastekljeno ognjišče, pa lahko spremljate dogajanje v drugem prostoru. 

kamini

Kateri sodobni kamini so najboljša izbira za vaš dom?

Najprej se morate odločiti, katera vrsta kamina je prava za vas in vašo družino. Bo naprava vir primarne toplote ali bo uporabljena v dekorativne namene? Ali je njegovo enostavno delovanje in vzdrževanje velika prednostna naloga ali ne? Kakšno gorivo imate raje? Ta vprašanja vam bodo pomagala ugotoviti, kakšen kamin je za vas. 

Tradicionalni kamini so sestavljeni iz kurišča, v katerem gori dejanski ogenj, dimna komora, ki usmerja hlape iz sobe, in dimnik, ki jih odpelje iz hiše.

Sodobni kamini niso več zgrajeni samo iz kamna in opeke. Izdelani so lahko iz marmorja in celo stekla. Elegantni vintage kamini niso toliko spremenili videza, samo material, iz katerega so zgrajeni. Z napredkom tehnologije in notranjosti se je spremenila tudi oblika sodobnega kamina. Modni modeli kamina so ergonomski in energetsko učinkoviti.

Kamini, ki se najdejo v elegantnih, sodobno opremljenih in plemenitih domovih in ki praviloma ostajajo edini detajl ambienta, opozarjajo na pomemben namen prostora: biti doma!

Recent Posts