Prednosti, ki jih prinaša ameriški hladilnik z ledomatom


ameriški hladilnik z ledomatom

Ameriški hladilniki so hladilniki nove generacije, saj so ustvarjeni tako, da nudijo še več prostora za shranjevanje živil, pripravljene hrane in drugih stvari, ki potrebujejo svoje mesto v hladilniku. Namenjeni so tudi hlajenju in zamrzovanju, saj gre za naprave s hladilnim in zamrzovalnim delom, zato ima tipičen ameriški hladilnik dvoje ali celo štiri vrat, za katerimi se skriva ogromno prostora. Primerni so predvsem za večja gospodinjstva in tista, ki rada uživajo v udobju svojega doma. Poleg shranjevalnih površin ponujajo namreč še številne druge funkcije, ena od njih je tudi ledomat – ameriški hladilnik z ledomatom bo tudi v najbolj vročih dneh poskrbel, da bo vaša pijača zmeraj hladna, v nadaljevanju pa si preberite še ostale prednosti takega hladilnika.

  • Multifunkcijska naprava

Ameriški hladilnik z ledomatom je primeren tudi za najzahtevnejše uporabnike. Poleg obilice prostora je opremljen s številnimi drugimi tehnologijami, med katere sodi izdelava ledu, hkrati pa vsebuje še dozirnik mrzle vode. Za tiste, ki hladilnik pogosto uporabljate, so priročne tudi vinske vitrine, funkcije avtomatskega odtaljevanja, filtracija vode, opozorilni indikator, LED osvetljava notranjosti ter mnoge druge.

  • Led vedno na dosegu roke

Pri ameriškem hladilniku z vgrajenim ledomatom imate led zmeraj na dosegu roke – pozabite na polnjenje vrečk za led, ki se z lahkoto strgajo in nato še večurno čakanje, da voda v njih zmrzne. V veliko gospodinjstvih sta hladilnik in zamrzovalnik ločena, torej to pomeni še dodatno izgubo časa pri premikanju iz enega konca prostora v drugi ali celo med različnimi prostori. Ameriški hladilnik z ledomatom ima ledomat vgrajen na zunanji strani vrat, tako da vam vrat hladilnika niti ni potrebno odpirati, zato nimate skrbi z nihanjem temperature zaradi vdora toplega zraka, ki povzroča hitrejše kvarjenje živil, poleg tega prihranite tudi pri električni energiji.

  • Montaža hladilnika brez potrebnega priključka za vodovod

Večina ameriških hladilnikov z ledomatom ima vgrajeno posodo za vodo, kjer je shranjena voda, iz katere nastajajo ledene kocke. Zato za delovanje ledomata ne potrebujete več fiksnega zunanjega priključka za vodovod, kar močno olajša postavitev hladilnika. Ameriški hladilnik z ledomatom lahko postavite kamorkoli in niste prostorsko omejeni na mesto, kjer imate vodni priključek. Tako je uporaba hladilnika z ledomatom še lažja, ledomat pa poskrbi za sprotno in avtomatsko ustvarjanje svežih ledenih kock.

  • Enostavno upravljanje ledomata

Upravljanje ledomata je povsem preprosto in navadno poteka prek zaslona na dotik, kjer izbirate vse funkcije, ki jih ponuja ameriški hladilnik z ledomatom. Funkcijo za izdelavo ledu lahko poljubno vklapljate ali izklapljate, poskrbljeno je za otroško zaščito, izberete pa lahko tudi funkcijo za počitnice, če načrtujete daljšo odsotnost od doma, s čimer se bo ledomat samodejno izklopil. Izberete lahko različne oblike ledu, ki jih bo izdeloval ledomat – odločite se med ledom v kockah ali zdrobljenim ledom, glede na to, za kaj ga boste uporabili. Če funkcijo za ledomat izklopite, s tem prihranite električno energijo in vodo.

ledomat

Ameriški hladilnik z vgrajenim ledomatom je priročna naprava za hitro hlajenje z ledom – za pripravo osvežilnih ohlajenih koktejlov, sadnih in zelenjavnih smutijev, frapejev in drugih tekočin. Ledomat bo z avtomatsko izdelavo ledu v vseh letnih časih poskrbel za prijetno temperaturo vaše pijače, zato je prava izbira za vse, ki si ne predstavljate vsakdana brez osvežilnih, na ravno pravšnjo temperaturo ohlajenih pijač in napitkov.

Recent Posts