Katere so najboljše pametne ure 2022


Vsi smo različni. Nosimo različna oblačila, počnemo različne stvari, vendar imamo vsi telefone, ki imajo skoraj enake lastnosti. In zdaj verjetno razmišljate o nakupu nove pametne ure ali pa jo morda že imate v lasti. Ali bomo na koncu vsi nosili isto uro?

Ni pomemben le slog vaše najboljše pametne ure 2022, ampak tudi način, kako jo uporabljate. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoj slog, spremljati svojo telesno pripravljenost ali preprosto želite vzorec ki je trenutno najbolj popularen.

Pametne ure ponujajo veliko več kot le čas. Lahko zaženejo aplikacije, kličejo, prikažejo obvestila in spremljajo vaš srčni utrip. V tem naprednem svetu smo morali najti način, kako svojo preteklost obogatiti s tehnološkimi funkcijami. Ker pa obstaja toliko možnosti, ni vedno lahko ugotoviti, katera je najboljša.

Če torej iščete primerne prihajajoče najboljše pametne ure 2022, so te med najboljšimi v tem poslu. Skozi spodnji opis si oglejte vse prihajajoče izdelke in njihove lastnosti.

 

Najboljše pametne ure 2022 so Applove iz serija 8

 

Apple je najbolje prodajana blagovna znamka pametnih ur na svetu. Torej mora ostati na seznamu najboljših pametnih ur leta 2022. Apple Watch Series 7 je imela boljši procesor in nekaj nadgradenj od predhodnika. Imela je novo aplikacijo za spanje, ki vam pomaga ustvariti urnik in rutino pred spanjem, ki bo ustrezala vašim ciljem spanja. Nove fitnes aplikacije za ples, funkcionalni trening moči, osnovni trening in ohlajanje po vadbi.

Skok naprej z watchOS 8 vam pomaga ostati povezan, aktiven in zdrav, kot še nikoli doslej. Delite svoje najljubše spomine z izboljšano aplikacijo fotografije. V besedila vnesite več zabave. Poiščite nove načine, kako se osredotočiti in biti prisoten. In to je šele začetek.

Najboljše pametne ure 2022 serije apple watcg 8 so povezane z vami skozi. watchOS 8 omogoča, da ostanete povezani z ljudmi in stvarmi, ki vas zanimajo, lažje kot kdaj koli prej. Oglejte si svoje fotografije, nadzirajte svoj dom, zaženite avto in celo dostopajte do svojega osebnega dokumenta na nove močne načine – vse iz zapestja.

Fotografije portretnega načina iz iPhone. Zdaj na številčnici. Spredaj in na sredino postavite svoje najljubše fotografije prijateljev in družine. Ta nov videz ure z dinamičnim in večplastnim učinkom uporablja fotografije v portretnem načinu iz vašega iPhone -a, da bi ljudem, ki jih zanimate, zagotovil glavno vlogo.

 

 

Najboljše pametne ure 2022

 

Nekateri pravijo, da so najboljše pametne ure 2022 Huawei Watch 3 Pro

 

Dno ohišja je iz porcelana in ima črno barvo. V središču imamo niz senzorjev. Desno na desnem robu so štiri luknje, pod katerimi je skrit zvočnik. Na levi je odprtina za mikrofon.

To je velika ura iz premium segmenta – o tem ni dvoma. Izgleda odlično, konstrukcija iz visokokakovostnih materialov pa bo preživela še zahtevnejše okoliščine. Celotna stvar je vodoodporna in odporna na udarce.

Rečeno je, da oblačila ne okrasijo osebe. In načeloma je to mogoče uporabiti za pametno uro, saj čeprav vrhunski videz zadošča v primeru “navadnih” (neinteligentnih) ur, od nosljivih stvari pričakujemo veliko več. Standarde na tem področju Apple Watch postavlja že nekaj let, zato imajo uporabniki, ki iščejo pametno uro v premium segmentu, posebna pričakovanja. Ali jih lahko Huawei Watch 3 Pro spozna?

Na papirju se morda zdi tako, saj imamo tukaj veliko komunikacijskih modulov: 4G LTE (eSIM), WiFi, Bluetooth, NFC in GPS (z GLONASS, Galileo, Beidou in QZSS). Zahvaljujoč slednjemu za vadbo na prostem telefon ne bo potreboval popolne zgodovine.

Sistem vgrajenih senzorjev je videti prav tako impresiven. Huawei je ta mehanizem poimenoval TruSeen 4.5. Vključuje LED v 6 in 1 in 4 fotodiode. Leča iz safirnega stekla je tu, da zagotovi boljši prodor svetlobe, manjšo porabo energije in večje udobje pri uporabi.

Poleg srčnega utripa ura meri tudi raven SpO2 in telesno temperaturo. Ocenjuje tudi našo raven stresa. Vsi ti podatki so predstavljeni na lepem seznamu, ki si ga lahko ogledate tako iz ure kot iz aplikacije Huawei Zdrowie za upravljanje našega pripomočka.

Vse to dopolnjuje kar 100 različnih načinov vadbe – 19 profesionalnih disciplin v zaprtih prostorih in na prostem ter 85 načinov po meri. Hkrati ura samodejno prepozna 6 najbolj priljubljenih vrst vaj (žal nisem mogla uganiti vseh).

In še veliko funkcij za modele Huawei, bi lahko našteli. Naj omenimo samo še to, da so najboljše pametne ure 2022 serije Huawei Watch 3 Pro . Se boste verjetno vprašali zakaj, mar ne? Huawei Watch 3 Pro prejel nagrado »Best Smartwatch 2021-2022.

 

Katere najboljše pametne ure 2022 so prava izbira?

 

To smo se vprašali tudi mi. Najbolje je preveriti vse ure in si odgovoriti na vsa vprašanja, katera ura je tista, ki vam največ doprinese.

Najboljše pametne ure 2022 so na trgu, ki je preplavljen s tovrstnimi napravami, zelo opevan. Ni dovolj, da je ura smo pametna in lepa, treba je pogledati še vse ostale lastnosti, za katere si želite, da jih ima vaša pametna ura.

Cena najboljše pametne ure 2022 se odražajo po večini zaradi dveh pomembnih kategorij. To je kapaciteta baterije in kvaliteta vgrajenega senzorja. Na kratko rečeno, dražja kot je ura, daljši ima čas delovanja in bolj natančni so izmerjeni podatki. Če si torej želite najboljšo uro, potem si zagotovite pametno uro, kot so Apple Watch, Garmin, Suunto, Samsung Watch in podobno. Te še vedno veljajo za najboljše pametne ure 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts