NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

Feel the Future 2.0

2. sejem inovativnih digitalnih rešitev prinaša nadgrajene vsebine sodelujočih razstavljavcev in strokovnih predavateljev. Z enim ciljem – zaživeti prihodnost in ne ostati zgolj njeni opazovalci – na enem mestu združuje več kot tisoč tehnoloških navdušencev, kreatorjev in vizionarjev prihodnosti.


Razstavljavci, predstavite prihodnost.
Pridružite se izbrani vrsti sejemskih razstavljavcev in predstavite svoje napredne rešitve ciljni javnosti. Feel the Future 2.0 bo izpostavil aplikativne, tehnološke ter infrastrukturne in varnostne rešitve s področij digitalizacije, masovnih podatkov, informacijske varnosti, blockchain in hashgraph tehnologij, umetne inteligence, interneta stvari, inovativnih izobraževalnih pristopov in še mnogo več. Vsi razstavljavci pa boste lahko svoje poslovne partnerje na sejmu gostili brezplačno.

Obiskovalci, uzrite prihodnost.
In postanite del nje. Obiščite nas med 17. in 19. oktobrom ter spoznajte inovativne ideje, ki bodo preoblikovale vaš pogled na svet. Pester program, oblikovan v sodelovanju z najnaprednejšimi akterji iz Slovenije in tujine, vam prinaša redko priložnost preizkusa in bližnjega srečanja z izdelki in storitvami, ki spreminjajo življenje. In ga tudi poenostavljajo. Prihodnost je tu, zaživite jo danes.

Igralci, preživite spopad.
V sklopu sejma predstavljamo tudi 1. sejem in festival video iger Feel the Future of Gaming, ki bo med 17. in 20. oktobrom privabil gaming entuziaste iz celotne Slovenije. Spremljajte napeto tekmovanje ali se spopadite v priljubljenih računalniških igrah in igrah s konzolami, osvojite privlačne nagrade in postanite ultimativni zmagovalci virtualnega sveta.


Zaživite prihodnost.
Z obiskom sejma Feel the Future 2.0, ki ga ne smete zamuditi. To dokazujejo tudi rezultati lanskoletne edicije, ki je povezala več kot 2800 udeležencev, 50 razstavljavcev in 10 najobetavnejših start-up podjetij ter ponudila 50 strokovnih predavanj. Kar 37 % podjetij je uspelo skleniti posel neposredno na sejmišču, 88 % obiskovalcev pa potrdilo, da je sejem presegel njihova pričakovanja.

 

Share facebook
OSTALI ČLANKI