NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

Po skoraj poldrugem desetletju novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future

»O digitalizaciji se je zadnje čase tudi v Sloveniji začelo precej govoriti in pisati, na našem novem sejmu Feel the Future pa jo bo imel vsakdo možnost tudi občutiti z vsemi čutili, kar gotovo nikogar ne bo pustilo ravnodušnega,« ob predstavitvi novega sejma poudarja izvršni direktor družbe Celjski sejem mag. Robert Otorepec.

Po skoraj poldrugem desetletju bo v Celju zaživel novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki predstavlja nadgradnjo sejma informacijskih tehnologij. Med 19. in 21. oktobrom 2017 bo na enem mestu združil številne predstavnike panoge, ki prihajajo iz regije in širše, ter postregel s pestrim programom. Pobuda, ki je nastala pod okriljem Celjskega sejma, uživa široko podporo strokovne javnosti.

 

 

V Sloveniji že od leta 2003 ni več sejma informatike oziroma neodvisnega dogodka, ki bi privabil ključne akterje s področja informatike k predstavitvi novosti, idej in strategij. Podobna situacija je tudi v regiji Adriatik. V 13 letih so se zadeve na tem področju tako močno spremenile, sploh z digitalizacijo, ki v zadnjem času revolucionarno spreminja celotne panoge in njihove koncepte poslovanja, vse bolj pa vpliva tudi na naše vsakdanje življenje. »Zato smo s številnimi predstavniki panoge prišli do sklepa, da takšen sejem nujno potrebujemo. Sejem ne želimo omejiti le na Slovenijo, temveč bo zastavljen regionalno, v določenih delih tudi globalno,« razlaga Robert Otorepec.

 

Share facebook
OSTALI ČLANKI