Do brezhibnega prenosnika po ugodni ceni


Naši računalniki, telefoni in ostale elektronske naprave so postali pomemben del naših življenj. Ko se katera od teh naprav pokvari, je včasih finančno bolj smiselno kupiti čisto novo. A tudi zaradi hitrega tehnološkega napredka, je med uporabniki vse večja potreba po hitrejših in zmogljivejših napravah. Tudi zaradi tega razloga je nakup novega računalnika že po 2 ali 3 letih uporabe pogosto neizogiben.

Vendar obstaja še boljši način, da pridete do novega oz. skoraj novega računalnika. Pri podjetju Brown Bear Team d.o.o. oz. skrajšano BBT ponujajo ti. refurbished računalnike, ki so prenovljeni, delujejo pa brezhibno. Več o tem si preberite na njihovi spletni strani: https://www.bbt.si/. Ker niso novi, se prodajajo po ugodnejši ceni. To pa nikakor ne pomeni, da so manj kvalitetni. Tako boste lahko kupili obnovljeni prenosnik z garancijo do 1 leta, ki pa jo je možno tudi podaljšati.

Obnovljeni prenosniki

Kateri so najboljši razlogi za nakup refurbished računalnikov?

Povprečni uporabnik preko različnih spletnih ponudnikov naroči svoj novi računalnik, ki je namenjen uporabnikom za zasebne namene. Takšni računalniki so resda ugodnejši od zmogljivejših in robustnejših poslovnih naprav, vendar imajo svoje pomanjkljivosti. Njihova kvaliteta je vprašljiva kljub proizvajalčevi garanciji. Veliko manj tvegan je nakup refurbished računalniške opreme pri zanesljivem prodajalcu, ki je specializiran za računalniško opremo ter ponuja svoje lastne servisne storitve.

Tako boste na primer lahko kupili obnovljeni prenosnik, ki je bil izdelan za profesionalno uporabo v poslovnem okolju. Takšne naprave so običajno izdelane iz kvalitetnejših materialov, poleg tega pa jih prodajalec prodaja pod kategorijo refurbished, kar pomeni, da so bili temeljito testirani, servisirani in popolnoma prenovljeni. Takšna nova naprava bi se prodajala po bistveno višji ceni, tako pa so na voljo po mnogo bolj dostopnejših cenah.

Ob nakupu vam prodajalec zagotavlja svoje poprodajne storitve

Z nakupom refurbished računalniške opreme vam prodajalec jamči za visoko kakovost opreme. Vsaka naprava je pred popravilom natančno pregledana in testirana. Ponudnik pa vam zagotavlja, da je uporabil kvalitetno opremo zanesljivih dobaviteljev, ki ne vsebuje prikritih napak ali nepravilnosti, do katerih lahko pride med proizvodnim procesom pri tistih malo manj zanesljivih proizvajalcih.

Po nakupu refurbished računalnika prejmete z računom še 12 mesecev garancije, s katero vam ponudnik zagotavlja servisne storitve in odpravo morebitnih napak v tem roku. Garancijo pa lahko tudi podaljšate. Popravilo pa vam je zagotovljeno tudi po pretečenem garancijskem roku. Tudi v primeru, da vaš obnovljeni prenosnik morda neha delovati, so vam na voljo izkušeni serviserji in svetovalci, ki vam bodo v primeru manjših okvar lahko svetovali tudi po telefonu.

Zakaj namesto novega izbrati obnovljeni prenosnik z garancijo?

V primerjavi z nakupom novega boste z nakupom refurbished prenosnega računalnika lahko privarčevali tudi do 50 odstotkov. Namreč, cena najpogosteje prodajanih računalnikov iz običajne linije, namenjene za splošne uporabnike, se bistveno ne razlikuje od cene računalniških naprav, ki sodijo pod poslovno linijo. Pomembno pa je poudariti tudi to, da bo obnovljeni prenosnik iz poslovne linije imel do kar trikrat daljšo življenjsko dobo od navadnega, namenjenega široki uporabi.

Specializirani prodajalec tako zagotavlja, da je vsaka naprava iz kategorije refurbished stara 1 do 3 leta. Obenem gre za naprave, ki so izključno iz poslovne linije ter so šle skozi celoten proces od temeljitih pregledov in testiranj do tehničnih popravil. Pri takšni napravi je opravljen precizen pregled vseh komponent, s popravilom in odpravo napak pa ponudnik zagotavlja, da bo delovanje takšne naprave praktično enako kot pri enakovredni novi napravi.

Kako prodajalec lahko zagotovi brezhibno delovanje?

Z novimi, zamenjanimi deli obnovljeni prenosnik znova lahko optimalno deluje. Tako je manj možnosti za nepričakovane odpovedi delovanja matične plošče, gonilnikov in podobnega. Poleg tega pa zamenjane komponente, ki jih dobavljajo zanesljivi dobavitelji, za kar desetkrat zmanjšajo možnost za okvare, ob tem pa zagotavljajo tiho in nemoteno delovanje. Tako naslednjih pet do šest let ne boste morali razmišljati o nakupu novega računalnika.

Ob tem pa imate tudi še enoletno garancijo, v okviru katere lahko koristite vse servisne storitve, ki jih nudi prodajalec. V primeru nepričakovanih okvar pa vam je na voljo hitra in odzivna tehnična podpora, ki je brezplačna.

Prihranite denar in poskrbite za okolje

Z nakupom novega poslovnega računalnika boste morali seči globoko v žep. Če pa se odločite za obnovljeni prenosnik iz poslovne linije, ki z zagotovilom prodajalca ni starejši od 3 let, boste zanj odšteli mnogo manj. Ker pa je bil prenovljen, ga boste uporabljali do trikrat dlje od računalnika, ki je namenjen široki prodaji. S tem boste ogromno prihranili. A ne le to, s ponovno uporabo opreme, ki bi bila morda po nepotrebnem zavržena, prispevate tudi k manjšemu onesnaževanju okolja.

Prihranite pa lahko tudi do 120 evrov za operacijski sistem, ki je že vključen v ceno. Tako boste z nakupom prejeli tudi operacijski sitem namenjen za profesionalne uporabnike, ki zagotavlja višjo varnost uporabe. Če ste v dvomih o tem, kakšen obnovljeni prenosnik je najprimernejši za vas, se lahko obrnete na izkušeno ekipo strokovnjakov podjetja BBT.

Recent Posts