NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

Podoživite 2017, zaživite prihodnost v 2018

Po lanskem uspehu sejem Feel the Future ponovno živi. Obiščite nas med 17. in 19. oktobrom 2018 in bodite del digitalnega sveta, pokažite svojo inovativnost, povezujte se s strokovnjaki ter prisluhnite domačim in tujim predavateljem. Ne spreglejte tudi, kako smo sejem doživljali lani.

Uporabniška izkušnja je kraljica. Dandanes namreč vsak obiskovalec, udeleženec ali enostavno opazovalec narekuje vrsto, format in vsebino, ki jo želi spremljati. Ponosni smo, da smo na lanskoletni prvi ediciji sejma Feel the Future tvorili vsestranske vsebine, ki niso privabile le številnih razstavljavcev, ampak tudi obiskovalce iz raznolikih domačih in poslovnih okolij.


V letu 2017 je sejem v Celje privabil kar okroglih 50 razstavljavcev in predstavil njihove inovativne rešitve, zagotovil predavanja uveljavljenih strokovnih govorcev iz domačih in tujih regij ter v treh dneh združil več kot 2800 obiskovalcev. Največ zanimanja so požele vsebine, kot so digitalna preobrazba podjetij, mobilnost in pametna mesta, atraktivne stojnice, ki so omogočale tudi izkušnjo predstavljenega izdelka ali storitve iz prve roke. Oglejte si lanskoletno dogajanje v naši galeriji slik ali si oglejte video.

Ker smo odločeni, da Slovenija zaživi prihodnost tudi v letu 2018, sejem Feel the Future ponovno prihaja v celjsko regijo. V letošnjem programu ponuja nove usmeritve, predstavlja najboljše start-upe in nagrajuje njihovo prizadevnost. Velik poudarek namenja vsebinam, kot so umetna inteligenca, blockchain tehnologija in povezovanju generacij – z organizacijo 1. sejma Feel the Future of Gaming! Zagotovo pa velja, da bo 2. sejem Feel the Future ponovno gostil vodilna podjetja na področju inovativnih digitalnih rešitev. Svojo prisotnost so že potrdili Ministrstvo za javno upravo, Pattern City, Inovatio, Microsoft, Brihteja, Novatel, Algit, Gajtisk Vipano, Hakl IT, ResEvo, Pro-Bit, REAL security, Leoss, Fakulteta Doba in številni drugi.

Share facebook
OSTALI ČLANKI