Pokrivalo za avto za najboljšo zaščito


Uporaba avtomobilske prevleke je ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoj avto. Pomaga lahko pri preprečevanju poškodb sonca in drugih vremenskih vplivov. Pojavi, kot je na primer toča, lahko namreč na vašem vozilu naredijo ogromno škodo, ki jo je nemogoče izbrisati. Hkrati pokrivalo ohranja vaš avto dlje časa čist in preprečuje, da bi se na vašem avtomobilu usedli iztrebki živali, listje in ostala umazanija.

Ker je vaš avtomobil dragocena lastnina, naj bo tudi pokrivalo za avto kvalitetno in tako dobro poskrbi zanj. Pokrivalo proti toči EVO II je odlična izbira za voznike, ki želite svoj avtomobil zavarovati predvsem pred nevarnimi vremenskimi pojavi, kot je toča. Narejeno je iz debele proti-udarne pene in ščiti vaše vozilo po celotni dolžini. Na vseh najbolj izpostavljenih ter obremenjenih delih je dodatno ojačana in tako z dodatnimi bočnimi zaščitami, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči nudi res zanesljivo zaščito.

Pokrivalo za avto

Pokrivalo za avto je koristno na vseh področjih skrbi za vaše vozilo

Neprijeten občutek, ki ga doživite, ko na svojem novem vozilu odkrijete prvo udrtino, prah ali praske, se težko primerja s kakšnim drugim. Na žalost so take stvari življenjsko dejstvo in ne morete jih preprečiti in popolnoma omejiti z ničemer. Vendar pa uporaba avtomobilske prevleke doda plast zaščitne obloge za blaženje pred ubežanimi nakupovalnimi vozički, neprevidno odprtimi avtomobilskimi vrati ali drugimi udarci.

Pokrivalo za avto vam poleg zaščite pred točo pomaga preprečiti grde udrtine, umazanije in praske, ki jih povzročijo tako človek, kot tudi naravne nevarnosti kot so ptice, drevesa in prah. Vsekakor se zdijo neškodljivi, a brez avtomobilskega pokrivala lahko vašemu cenjenemu vozilu povzročijo resno škodo. Senčno mesto pod drevesom je namreč lahko videti kot dobrodošlo mesto za parkiranje vašega vozila, vendar lahko oreščki, jagodičevje, sok, cvetni prah in ptice povzročijo pravo opustošenje na vašem vozilu. Pokrivalo za avto lahko pokrov avtomobila zaščiti pred vsemi temi neželenimi pojavi.

Čeprav je morda videti le kot tanka plast blaga, lahko pokrivalo za avto opravi neverjetno delo odvrnitve tatov od poskusa kraje vašega vozila. Ker je v takih situacijah čas ključnega pomena, da jih ne ujamejo, gredo tatovi pogosto mimo pokritih vozil, saj vanje vstopajo dlje časa in imajo nemalo dela z odstranjevanjem pokrivala. Če na pokrov avtomobila dodate tudi ključavnico in kabel, pokrova avtomobila ne boste le varovali, temveč bo vaše vozilo še toliko težje ukrasti.

Močni UV (ultravijolični) žarki in močna sončna sončna toplota lahko naredijo veliko škodo. Prevleka za avto je kot zaščita pred soncem za vaše vozilo, saj preprečuje škodljivo UV svetlobo in preprečuje bledenje barve. Svetlejša barvna prevleka avtomobila bo imela odsevni hladilni učinek.

Nasproti vročemu soncu pa so škodljivi za vaše vozilo tudi mraz, vlaga in sol, ki so na udaru sploh v zimskih mesecih. Na srečo lahko pokrivalo za avto prepreči nastajanje škode tudi v teh primerih.

Temeljne prednosti avtomobilskih pokrival

Avtomobilska prevleka po meri je posebej prilagojena linijam vašega vozila, zato nobena podrobnost ne ostane prepuščena v nemilost človeku, toči in drugim negativnim vplivom. Prilagojene avtomobilske prevleke objamejo vsako konturo vašega vozila in imajo vdelane žepe za ogledala ter luknje za antene.

Ko se odločite, katera avtomobilska prevleka je primerna za vaše vozilo, vam svetujemo, da upoštevate:
– Kje parkirate in kako pogosto uporabljate svoje vozilo.
– Vreme na vašem območju.
– Katera barva pokrivala je primerna za vaše vozilo in potrebe po skladiščenju.
– Kje parkirate in kako pogosto uporabljate svoje vozilo.

Če parkirate zunaj in pokrijete vsak dan, boste morda želeli izbrati lahko pokrivalo za avto, ki je enostavno za uporabo in enostavno za zlaganje. Če pa svoje vozilo garažirate in ga pogosto pokrivate in odkrivate, je idealno lahko notranje avtomobilsko pokrivalo. Za tiste, ki parkirajo na prenatrpanih parkiriščih ali na ulicah z otroki in velikim prometom pešcev, je debelejša težka zunanja prevleka za avtomobile najboljša zaščita pred udrtinami in drugimi stiki z zunanjimi dejavniki.

Pokrivalo proti toči EVO II je s svojo debelo proti-udarno peno nedvomno odlična izbira za vse voznike, ki želite obvarovati svoj avtomobil pred nevarnimi pojavi in ga ohraniti v dobrem stanju kar najdlje.

Recent Posts