NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

Prihaja 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future

»Slovenija je dozdajšnje inovativne rešitve pozitivno sprejela, kar dokazuje tudi pospešena digitalna preobrazba našega okolja. Z letošnjimi vsebinami želimo na sejmu Feel the Future stopiti še korak dlje in udeležencem zagotoviti edinstveno priložnost, da spoznajo priložnosti, ki jih prinaša prihodnost,« izpostavlja izvršni direktor družbe Celjski sejem mag. Robert Otorepec.


Po uspešni prvi ediciji bo sejem inovativnih digitalnih rešitev v Celju ponovno zaživel. 2. sejem Feel the Future bo tako med 17. in 19. oktobrom združil ključne predstavnike panoge, ki prihajajo iz regije in širše, ter navdušil s privlačnim programom. Pobuda, ki je nastala pod okriljem Celjskega sejma, tudi v letu 2018 uživa močno podporo strokovne javnosti.

Tovrstnega neodvisnega dogodka, ki bi bil posvečen izključno informatiki in privabil ključne igralce z omenjenega področja, pri nas več kot poldrugo desetletje ni bilo. Predstavniki panoge in ustvarjalci sejma so letos odločeni nadaljevati z misijo, da Slovenija zaživi prihodnost in ne ostane zgolj njena opazovalka. Tokratni sejem bo zato posvečen vse bolj odmevni umetni inteligenci, blockchain tehnologiji, povezovanju generacij z igričarskim turnirjem ter spodbujanju start-upov, ki bodo narekovali tok digitalizacije v prihodnosti.

»Veseli nas, da bodo napredne vsebine že drugo leto zapored kaljene prav v celjski regiji. Zavedamo se neverjetnega potenciala domačih in regijskih inovativnih podjetnikov, ki potrebujejo stimulativno okolje. Digitalizacija pa bo hkrati vplivala tudi na vsakdan običajnega posameznika, zato je nujno, da pri tvorbi in poznavanju vsebin sodeluje celotna družba,« zaključuje Robert Otorepec.

Share facebook
OSTALI ČLANKI