Moderna tehnološka promocijska darila – med čim lahko izbirate?


Promocijska darila so ena najbolj učinkovitih in cenovno ugodnih reklam za baše podjetje, ki deluje lahko dolga leta in doseže res veliko ljudi, ki govorijo o vas ali kažejo vaš logotip. Zato izberite primerna promocijska darila z vaše podjetje glede na branžo, v kateri ste in glede na to, kaj počnete in kako ste usmerjeni. Če ste usmerjeni ekološko, potem seveda izberite darila, ki so naravna in izdelana iz naravnih materialov ter vas predstavljajo, so za večkratno uporabo in trajnostna. Če ste tehnološko podjetje, izberite tehnološka darila, kot so ključki za shranjevaje podatkov, okvirji za prikazovanje slik, pisarniški material in podobno. Če ne veste, kaj je za vas primerno, pa se obrnite na prodajalca, ki bo za vas našel najprimernejšo rešitev glede na pretekle izkušnje, ki jih ima podjetje Agaric in ve, kako rešiti vašo zagato glede daril.

Za katera podjetja so primerna promocijska darila?

Promocijska darila so primerna za vsa podjetja, ključ do uspeha je le, da izberete pravo darilo za pravega obdarovanca. Niso vsi obdarovanci enaki. Obdarite lahko svoje zaposlene, stranke, dobavitelje in kupce, udeležence predavanj, dogodkov in podobno. Odvisno je od vaše situacije in namena obdarovanja. Vsekakor pa je darilo eno najboljših promocij, če le podarite tako stvar, ki jo bodo stranke uporabljale dlje časa, podarila naprej ali pa jim bo pustila trajni spomin na vas, kot je na primer domača hrana.

 promocijska darila

Kakovostna promocijska darila so primerna tudi kot promocija za vsako podjetje, veliko ali majhno, saj z brendiranjem dosežete velik učinek prepoznavnosti vašega podjetja ali blagovne znamke na trgu. K temu sodijo zraven promocijska darila, kot so tekstil, dežniki, torbe, pisarniški material in drugi predmeti, ki so uporabni za vaše stranke in jih ne bodo zavrgli. Na zgornji spletni strani si poglejte, katere produkte lahko naročite, saj boste naleteli na zelo inovativne ideje, kaj vse lahko uporabite za lastno promocijo in je cenovno izjemno sprejemljivo, saj so promocijska darila Agaric temu namenjena.

Kaj dosežete s promocijskimi darili pri uporabnikih?

Kakovostna in ciljno usmerjena ter personalizirana promocijska darila bodo dosegla pri vaših uporabnikih zvestobo in da vas bodo cenili kot podjetje in blagovno znamko. Nujno pa morajo biti ta darila kakovostna neglede na ceno, koliko zanje plačate. Bolje je nič podariti, kot nekaj, kar se takoj uniči, spere, zmečka ali pokvari, saj si s tem naredite velikansko škodo, ker tako nekakovostno darilo stranke povežejo z vami. Tega si ne morete privoščiti za noben denar, zato obiščite spletno mesto Agaric in izberite najkakovostnejša darila za različno ceno in različne stranke, ki bodo zadovoljne s tem, kar bodo dobile. Pravijo, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, vendar to reklo ne drži, še kako stranke gledajo na to, ali so dobile nekaj kakovostnega ali ne. Zato na to res pazite in izberite pravo podjetje, ki je specializirano za promocijska darila, kot je podjetje Agaric iz Maribora. Pri njih lahko vse naročite na daljavo, tudi oblikujejo vam in vam pošljejo darila, zapakirana in urejena na vaš naslov oziroma na naslov dogodka. Tako bodo kakovostna promocijska darila prišla pravočasno in dosegla namen kakovostne ter učinkovite promocije. Naj vaša promocijska darila dosežejo želen in pričakovan učinek.

Kaj izbrati za vaše s stranke?

Promocijska darila lahko delite v tri kategorije. Najprej so darila za splošno uporabo, ki so cenovno ugodna in so primerna za vse stranke. Ta darila imate lahko vedno nekje pri roki, ko jih potrebujete za dogodek ali za obdarovanje strank, ko pridejo k vam ali jim darilo pošljete. To so darila nizkega cenovnega ranga, kot so elektronika, na primer USB ključki, slušalke za telefone in računalnik, podloge za miške in podobno ali pa pisarniški material, kot so bloki, beležke, pisala, lističi za označevanje in beleženje, stojala za telefone in pisala, maskerji in še lahko naštevamo. V njihovi spletni trgovini so vsi artikli na razpolago za ogled in ideje.

Druga kategorija promocijskih daril so darila srednje cene za posebne priložnosti in za bolj dragocene stranke ter vaše sodelavce. To so ponavadi tekstilni izdelki, kot so majice, kape, oblačila in delovna obleka, čevlji, nalivna peresa in kakovostna pisala, pisarniški material, domača hrana, kot so marmelade, med, čokolada in podobno.

 promocijska darila

Najdražja promocijska darila nad 50 evri pa so rezervirana za posebne stranke in poslovne partnerje. Ta darila so največkrat unikatna, to so dragocena pozlačena in posebna pisala, posebne serije, usnjene torbe in denarnice za poslovneže, dražji kosi oblačil, kakovostna hrana, kot so pršut in drugi domači izdelki naših proizvajalcev. Ta darila bodo povedala vaši strankam, da jih res cenite in mislite nanje, zato se vas bodo za vedno zapomnile in z uporabo teh izdelkov bodo naredile res dobro reklamo med prestižnejšo klientelo za vas.

Če se odločite za širše obdarovanje pazite, da so darila nekje v cenovnem rangu do 15 evrov in ne vleč, saj strankam ne bo treba tega prijavljati, kot pridobitev premoženja. Vse, kar vas v zvezi z darili zanima, se pozanimajte pri strokovnjakih za darila. Glede opreme daril oblikovanja in pakiranja se tudi lahko zanesete nanje, da vam bodo uredili vse, kar potrebujete in bodo vaše stranke res zadovoljne ter počaščene s takim darilom, ki ga boste radi dali iz rok.

Recent Posts