NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

S HAKL IT do učinkovitejšega poslovanja

Oktobra bomo v svojem krogu pozdravili vodilnega ponudnika informacijskih sistemov v pomurski regiji – podjetje HAKL IT. Kot razstavljavec bo na sejmu predstavljal lastne IT rešitve in storitve, med njimi tudi celovito, vsestransko združljivo, prilagodljivo in učinkovito programsko opremo, ki je zanesljiva in prilagodljiva kakršnim kolim poslovnim potrebam.

HAKL IT svojim naročnikom svetuje in z njimi načrtuje implementacijo in razvoj programske opreme. Izobražuje in usposablja osebje, ki je zaposleno pri poslovnih partnerjih in bo to programsko opremo uporabljalo pri svojem delu, po naročilu pa zagotavlja tudi vso strojno opremo za nemoteno delovanje programske opreme.

Prihodnost je brezpapirna
Kot svojo osrednjo rešitev predstavljajo celovito poslovno-informacijsko rešitev ORKA.erp, ki je namenjena majhnim in srednje velikim podjetjem. Je edinstvena programska oprema na slovenskem trgu, saj povečuje konkurenčnost uporabnikov s področij lekarništva in farmacije, gradbeništva, proizvodnje, distribucije in prodaje, komunalne dejavnosti in številnih drugih. ORKA.erp omogoča in izpolnjuje vse pogoje za sodobno brezpapirno poslovanje vsakega poslovnega procesa, medtem ko ORKA.dms (dokumentni sistem) nudi nadzor nad dokumenti in delom v elektronski obliki – od nastanka do uničenja ali prenosa v trajno hrambo do kreiranja, pošiljanja in prejemanja dokumentov, tudi eRačunov. Odličnost programskega izdelka ORKA.dms potrjuje tudi certifikat, ki ga je podjetje HAKL IT prejelo s strani Arhiva Republike Slovenije.

Poslujte enostavno, poslujte mobilno
HAKL IT pa brezpapirno poslovanje prenaša tudi na mobilno platformo. Njihove mobilne rešitve pripomorejo k učinkovitemu mobilnemu skladiščnemu poslovanju, mobilni logistiki in mobilni distribuciji po sistemu GDP (op. p. Good Distribution Practice). Z mobilno logistiko napravijo informatizacijo sistema dobave materiala in/ali opreme na (ne)znane lokacije ter sistema sledenja tovornim in drugim vozilom, racionalizacijo poslovanja na področju logistike in nudijo popoln nadzor nad stroški. Z mobilno distribucijo podpirajo tudi obstoječo distribucijo in terensko prodajo blaga. Distribucija se namreč opravlja na osnovi pripravljenih dobavnic in računov iz ERP (Enterprise Resource Planning), medtem ko terenska prodaja omogoča vodenje zalog ter vnos in izpis vseh potrebnih dokumentov – naročilo, prevzem, dobavnica, račun, vračilo kupca in vračilo v skladišče.

Spoznajte jih v živo na sejmu Feel the Future 2.0 in poizvedite, kako optimizirati svoj posel.

Share facebook
OSTALI ČLANKI