Preberite vse o pisarniških stolih prihodnosti


Sodoben način življenja nas sili, da večino dneva sedimo na delovnem mestu in tudi v prostem času doma. Zato je zelo pomembno, na čem in kako sedimo. Če želimo ohraniti svoje zdravje in dobro počutje, je zelo pomembno, da izberemo primeren stol, ki nam omogoča optimalno držo med sedenjem. SpinaliS stoli so edini stoli, ki omogočajo udobno in optimalno sedenja na pisarniškem stolu, hkrati pa posnema sedenje na terapevtski žogi, ki jo zdravniki in terapevti priporočajo kot najboljši pripomoček za zdravo sedenje, v službi ali doma.

spinalis stol

Stoli prihodnosti niso le stoli, ampak način življenja
Zaradi vse več sedečih delovnih mest, sedimo tudi v domači pisarni, avtomobilu, pred televizijo, otroci sedijo v šolah in doma. Sedenje je žal postalo naš način življenja in kot so pokazale raziskave, najpogosteje sedimo nepravilno. Največkrat sedimo v nekih prisilnih držah, katerih posledice pa niso le telesne (boleč vrat, hrbet, hrbtenica, vse šibkejše trebušne in hrbtne mišice, bolečine v križu itd.), temveč se kažejo tudi v slabšem splošnem počutju, razdražljivosti, utrujenosti in nenazadnje tudi v slabši storilnosti. Običajni pisarniški stoli, ki so v večini trenutnih pisarn, pa žal ne nudijo tistega najpomembnejšega v življenju – aktivnosti. Zato je pomembno, da svoje življenje dvignete na višji nivo in da svoje sedenje spremenite. Kako? Tako, da si izberete svoj SpinaliS stol. Ti stoli so zasnovani tako, da omogočajo aktivno sedenje, kar pomeni, da spodbujajo vaše mišice, da ob sedenju ne bodo le lenobno mirovale, ampak bodo prisiljene v aktivno delovanje. Ves čas sedenja bodo aktivne in to brez vašega naprezanja, saj aktivno sedenje spodbuja hrbtne in trebušne mišice, da delujejo. Z aktivno držo boste poskrbeli ne le za pravilno držo in dober vpliv na hrbtenico, temveč tudi za boljše splošno počutje in kar na enkrat bo vaše življenje dobilo nove dimenzije.

Aktivno sedenje med delom
Pisarniški stoli Spinalis so odlični pripomočki za aktivno sedenje, deklarirani so kot medicinski pripomočki, ki dokazano pozitivno vplivajo na zdravje vašega telesa in dobro počutje. SpinaliS stoli pa ne nudijo le aktivnega sedenja, ampak tudi počitek, saj je pri dolgotrajnem sedenju dobro, da si vmes privoščite tudi oddih. V ta namen imajo stoli ergonomsko oporo za hrbet, kar pomeni, da boste tudi med delom v pisarni dosegli tisto ravnovesje, ki ga v življenju potrebujemo prav vsi: ravno prav mišične aktivacije in ravno prav počitka.

Kako izbrati idealen pisarniški stol SpinaliS zase?
V ponudbi SpinaliS stolov je več različnih modelov, zato si verjetno sprašujete, kako naj izberem idealen stol zase. Preprosto tako, da upoštevate naslednje tri pomembne vidike:
• Izberite glede na svojo konstitucijo in preference – ljudje smo si različni, zato so pri SpinaliSu razvili širok nabor stolov za različne tipe teles. Izbirate lahko med stoli z višjim naslonjalom, ki je primeren za višje osebe, dodatno oblazinjenimi stoli za tiste, ki želijo posebno udobje, po potrebi pa vam lahko prilagodijo tudi višino pisarniškega stola ali tip kolesc.
• Glede na namembnost – pisarniški stoli SpinaliS so primerni tako za pisarne, otroške sobe kot tudi za delovni kotiček doma ali ordinacijo. S širokim naborom barv in vrhunskimi materiali poskrbijo, da bo pisarniški stol popolnoma v harmoniji z vašim prostorom.
• Privajanje na aktivno sedenje na SpinaliS stolu – kar tretjina uporabnikov pisarniških stolov se v prvem tednu ali dveh sooči s težavami lovljenja ravnotežja na stolu, nekateri pa tudi z bolečinami v mišicah. To je pravzaprav dober znak, saj so vaše mišice po letih sedenja na navadnih pisarniških stolih, sedaj spet postale aktivne.

spinalis stol

Pred nakupom preizkusite različne SpinaliS stole in izberite najboljšega zase
Še preden si boste zagotovili dolgoletnega sopotnika v vaši pisarni ali domu, so vam številni modeli stolov na voljo za brezplačen preizkus. Tako imate dovolj časa za privajanje na izbrani stol in razmislek o nakupu. Za dostavo ne skrbite, saj jo podjetje zagotovi brezplačno Tudi, če ste stol že kupili, pa v roku 30 dni ugotovite, da vam nikakor ne odgovarja, lahko uveljavljate tako imenovano garancijo dobrega nakupa, in nepoškodovan izdelek vrnete, podjetje pa vam povrne celotno kupnino.

Garancija izbranega SpinaliS stola
SpinaliS stoli so ročno izdelani in to iz zelo kakovostnih materialov, imajo res dolgo življenjsko dobo. Ob pazljivem ravnanju vam lahko stol služi celo 15 let, sicer je njegova deklarirana življenjska doba 7 let, v tem obdobju so vam na voljo vsi nadomestni deli. Garancija na vse dele SpinaliS stola, razen tkanine, pa je 3 leta.

Recent Posts