Splošni pogoji prijave in prejemanja e-novic

Celjski sejem d.d., Dečkova 1, Celje, s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

 

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.feelthefuture.si in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

 

Celjski sejem d.d. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.feelthefuture.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

 

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice na spletni strani www.feelthefuture.si:

 

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic družbe Celjski sejem d.d.;
  • dovoljujem družbi Celjski sejem d.d., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Celjski sejem d.d. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

 

Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Celjski sejem d.d., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z družbo  Celjski sejem d.d.

 

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

 

Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva tudi z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@ce-sejem.si.

 

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.

 

Sodelovanje v nagradni igri

Uporabnik s prijavo na newsletter sodeluje v nagradni igri za vstopnice za sejem Feel the Future. Izmed vseh prijavljenih v enem tednu (7 dneh) organizator v naslednjem tednu izžreba 2 nagrajenca, ki prejmeta vsak po 2 vstopnici za sejem Feel the Future.

 

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni na e-naslov, vpisan ob prijavi na e-novice.

 

Nagrajenci bodo nekaj dni pred začetkom sejma na vpisani e-naslov prejeli registracijsko kodo, s katero si lahko kreirajo brezplačno e-vstopnico.