NAZAJ NA PRVO STRAN
NAZAJ NA PRVO STRAN

V pričakovanju pestrih sejemskih vsebin

Vse bližje je eden izmed najbolj odmevnih sejmov leta in vse bolj znane so vsebine, ki bodo obiskovalcem ponujale vpogled v digitalno prihodnost. Razkrivamo le nekaj tematik, s katerimi bomo na sejmu odpirali vprašanja glede nadaljnjega razvoja digitalizacije v Sloveniji ter hkrati ponujali odgovore v obliki sodobnih tehnoloških rešitev.

 

 

Vsem uporabnikom storitev spletnega bančništva, elektronske pošte, spletnih trgovin in tudi tistim, ki svoje počitnice pogosto organizirate prek spleta bomo podrobneje predstavili pasti spletnega nakupovanja – od najpogostejših prevar do potrebnih ukrepov v primeru težav. Pozabili pa nismo niti na lastnike spletnih strani in spletnih trgovin, saj bomo s pomočjo konkretnih primerov in odgovorov prispevali k učinkovitejšim procesom upravljanja.

Pri ustanovitvi domene se v malih in srednjih podjetjih pogosto pojavijo vprašanja glede metode izbire in reševanja konfliktov v povezavi z domenami. Poleg slednjega bomo naslovili tudi način spletne predstavitve posameznika ali podjetja, spregovorili o elementih in orodjih celostnega nastopa na spletu ter postopkih domenskega spora.

Podjetja, predstavniki državne uprave, izobraževalne ustanove, mediji in drugi, ki odločitve sprejemate na podlagi verodostojnih statističnih podatkov, boste imeli priložnost pobližje spoznati novo digitalno rešitev – aplikacijo, s katero je moč statistične podatke iz različnih vsebinskih področij pregledovati glede na prostorske enote in hierarhične mreže različnih velikosti.

Pozornost bomo namenili tudi obdelavi velepodatkov (t. i. Big Data), saj bomo predstavili rezultate raziskave o možnostih uporabe sodobnih tehnologij in dvigu učinkovitosti na področjih razvoja kadrov in prenosa znanja o pomenu in načinu analize velepodatkov. Mnoga podjetja trenutno optimizirajo ali uvajajo brezpapirno poslovanje, zato bo na sejmu razstavljena tudi vsa programska oprema, potrebna za brezpapirno poslovanje, še dodatno podprta tudi v obliki mobilnih rešitev.

Share facebook
OSTALI ČLANKI